Aktív témák
-
Prof01
veterán
-
Alex91
félisten
-
-=RelakS=-
veterán
A számítógép és a mediabox hdmi-n van rákötve. A VHS scart-on. Meg még antenna is van benne. Nem kell semmit csinálni, mindegyik hangja szépen szól az erőlködőn. Az optikai kimenetet használom a tv-n.
Apropó, a UPC mediabox csak stereo hangot ad nekem a HDMI-n, az 5.1-et optikán/koaxon (mikor mit használok
) kellett vinnem az erőlködő másik bemenetére.
-
-=RelakS=-
veterán
Lehet, azt akarta mondani, hogy ha mindenhonnan szeretnél 5.1-et, akkor használd a TV optikai _kimenetét_?
Amúgy fura, mert nekem a Philips és a Panasonic tv-k is mindent egyaránt lejátszottak a digitális kimeneten. Philipsnél ki kellett kapcsolni a hangszórókat, a Panasonicot csak le kellett halkítani.
-
törölt tag
inkább innen torrentezd le: http://h33t.com/get/0152365
olyan lassú a feltöltésem, hogy 3 napot mond rá, inkább nem is erőltetem -
-=RelakS=-
veterán
nem ismerem a típust, de ha smart tv, és eléred vele a tecsőt (vagy csak simán számítógép is van rákötve), akkor pl:
Jóember hadonászik mindenfélével a kamera előtt
törölt tag
Aktív témák
Hirdetés
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip5 5G / 8/256 GB / Gyári független / 12 hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest