Hirdetés
Aktív témák
-
hattorihanzo
aktív tag
Egy dolog biztos, nem nagyon hiszek a számoknak én sem, de szerintem ez a dinamikus kontraszt igen jó dolog, legalább is a PES0001-en. Próbálkoztam már vele többször is, és sikerült megfejtenem, hogy a régebben írt kockásodáshoz ( gyenge minőségű műsor fekete részletei, pl. sötét zakó, közelről kockásak, normál távból nem észrevehető az én szememmel ) bizony köze van. Kikapcsolva a dinamikus kontrasztot teljesen megszűnik, viszont, mintha kékes lenne a frekete ( egyszer írta valaki, hogy a Philips lcd-knek kékes a feketéje ), nem vagyok benne 100%-ig biztos, de mindig a hibákat keresem, ez lehet, hogy néha megtéveszt. Visszakapcsolva, akár minimum, akár közepes szintre szenzációs lesz a fekete. Teljesen feketével még nem hajtottam meg ( tényleg, majd kipróbálok egy fekete JPEG-et ), de sötét szobában pl. a TXT vagy stáblista egyszerűen , mint a korom. Nem tudok elképzelni feketébb feketét, bármit irnak más tv-k tesztjeiben. Éppen ezért nincs az a pénz, amiért kikapcsolnám a dinamikus kontrasztot, még ha nem is tudja a speckóban megadott értéket ( 66000:1 ), de nem is mond semmit.
Még kipróbálom más beállításokkal, hogy meg lehet e szüntetni kikapcsolva a kékes árnyalatot, de akkor sem fogom kikapcsolni, igenis dob rajta.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest