Hirdetés
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- Laptop takarítás otthon? Így csináld biztonságosan!
- Ne várd meg, míg kikapcsol! Laptop hőproblémák röviden - Tech Percek #2
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
Aktív témák
-
Thusor
őstag
Tegnap vásároltam egy Philips 22PFL3403-as készüléket. Behangoltam rajta az adókat, de megdöbbenéssel tapasztaltam, hogy nem valami jó az analóg adásnak a képe...tudom, tudom ne várjak tőle HD-minőséget, na de akkor is. Olyan a kép, mintha rosszul lenne finomhangolva az adó...próbáltam finomhangolni, de akkor se javult jobban a kép...még mindig kicsit szemcsés, főként ha közelebbről nézem a TV-t, távolabbról élvezhetőbb. Szerintetek mi a probléma, nem jól állítottam be a TV-n vagy egyszerűen csak rossz a koax kábel minősége, vagy ilyen az analóg adás?
Ez most egy kicsit off lesz...de itt is fel szeretném tenni ezt a kérdést: A fennti TV-hez vettem egy Philips DVP5990-ás dvd lejátszót...ezen a divix filmek minősége sem valami jó...ha a fennt említett TV-n nézek divix filmeket (HDTV rippek és DVDrippek egyaránt) akkor eléggé kockásodnak a képek, pedig nem skálázom fel őket 1080p-re, hanem csak 480p-n nézem őket. A TV-vel 1.3-as HDMI kábellel kötöttem össze. Ide mit tudnátok javasolni, mi lehet a hiba?
Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kutya topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Iqos cigaretta
- BMW topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gyúrósok ide!
- A Microsoft beszállt a világ legnagyobb karbonmentesítő projektjébe
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Mi9 SE 64GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest