- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Az IPS panel miért ennyire kritérium?
Ha már közel középről nézik, akkor bármelyik LCD jó.
Én egy 32"-os TV-t vettem monitornak a 27"-os Samsung (ugyancsak monitor/TV) helyett, (LG 32LF5610) elég jó a válaszideje, FPS-re is teljesen OK.
Egyetlen dolog volt vele, amikor odatettem a 27"-os monitor helyére, akkor pixeles volt, ~10cm-rel hátrébb (fali tartóra rakva) viszont már tökéletes, és TVzni is jó, bár erre nem használom szinte egyáltalán.Én egy percig sem gondolkoznék, gondolom nem FPS-t tolnak rajta, hanem netezgetnek meg esetleg filmet néznek, arra meg bármelyik TV megfelel, 32 vagy 40 colos. Amiért itt kérdés szokott lenni, az az inputlag, de netezés közben viszonylag ritkán fordul elő, hogy ez gondot jelentsen.
De pl a hálóban nekünk van egy 40-es Samsung, annak nagyságrendekkel szebb a képe mint az LG-nek, és érdekes módon közelről sem pixeles (feleségem laptopjával összekötve).
Én a helyedben vennék egy jobbacska 32 colos TV-t, tökéletes lesz monitornak is, ha nem hardcore játékosok, nem fog feltűnni. Ha sok sportot is néznek rajta, akkor meg 100Hz-es paneles legyen minimum, ennyi.
-
törölt tag
LG 27MT57D van helyette, de úgy látom, csak a dönthetőség van meg nála. Tévézni viszont legalább 32"-os vagy nagyobb készülék kellene, attól függ milyen messziről nézik.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest