Új hozzászólás Aktív témák
-
miki002
tag
válasz
Babar001 #3063 üzenetére
szia ne stresszelj! nem nagy dolog bár én is maximalista vagyok és egyből a legjobbat akarom ,de hidd el az írásvetítőből fabrikált is olyan élményt nyújt hogy beszarsz! persze mostmár hogy kettőt is építettem én is bátrabban rendelnék és fejleszteném tökéletesebbre ,de ez már csak fényűzés lenne mert ha gondosan precízen építed meg az írásvetítős modellt az is hosszútávú és minőségi élményt biztosít! olvasd végig előző írásaimat amiket őszinte segíteni akarás és tapasztalataim megosztása vezérelt! nagyon nem mindegy milyen az írásvetítő főleg az optikája! és a donor monitor kontrasztaránya ill válaszideje! persze sokféle vélemény és nézőpont van az enyém csak egy a sok közül ,de a végeredmény mindeggyiknél az hogy csak ülsz a kedvenc filmedet nézve és büszkén elérzékenyülve könnyezel és beszarsz a boldogságtól!
-
Dr Smoke
aktív tag
válasz
Babar001 #3063 üzenetére
Szerintem a kísérletezhez nem kell rendelni külföldről. Tanuláshoz az írásvetítős cuccok remekül megteszik, ráérsz utána rendelni. Egyébként nekem is megvolt a tanulópénz, három monitort tettem tönkre mire sikerült.
Rendeltem külföldről fresnelt, miután megjött és lesz időm is az írásvetítős fresnelemre már nem lesz szükségem, kísérletezésre jó lehet neked. Az átépítés után meg fogok írni egy összefoglaló írást a logoutra, amiben le fogok írni mindent egybe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest