- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HP nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
domi007
őstag
válasz
Gabrovszky
üzenetére
Te, én nem akarlak megsérteni, de elolvastad, amit beírtam? Amit válaszként írtál, az azt tükrözi, hogy max. belekukkantottál.
Ha nem csak ezt tetted volna, akkor tudhatnád, hogy az általad annyira emlegetett FPS (Frame-per-secundum: képkocka/mp) számnak SEMMI köze nincs a Válaszidőhöz, amiről mi beszélünk, amit mindenki ír ms (miliszekundum)-ban.
Egyébként én nem azért írom le ezt, hogy lefikázzam mindenki LCD-jét, én is 25ms-omos LG-ről írok, ezek nézek filmet, semmi baj nincs vele. Az más kérdés, hogyha full 1024x768-ban filmeznék, egy erre kihegyezett filmmel, akkor esetleg láthatnék utánhúzást, de ilyen filmjeim nincsenek. Maradnak a DivX-ek, amiket általában olyan 576x480 körüli értékekel tömörítenek. Na, azokon nincs utánhúzás.
De ha le akarod tesztelni a z utánhúzást, akkor ajánlom a PixPerAn progit (innen leszedheted)
Az elv, amit írsz, azzal van a nagy problémám. Hogy közmondást mondjak: kevered a szezont a fazonnal.DOMy
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Chieftec GPS 600A8 600W 80 + minősítésű ATX tápegység
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők SZÁMLÁVAL! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!!!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- Zalman Z3 PLUS alsó tápos, plexi oldalú minőségi ATX ház! AkciÓÓ
- EVGA Supernova 850 GT
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD RTX 2060 6GB THERMALTAKE VERSAH17 600W
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő