- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Képernyős trükkök növelik a notebookok üzemidejét
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
Hát azért ennyire kételkedni abban,hogy megvan a machine...Mindegy!
Most lenne időm képeket feltenni,de sajnos egyik ismerősöm elkérte nyaraláshoz a gépet és élfelejtettem memo kártyát cserélni,így most ezért nem megy(és ez nem kifogás!).Lenne egy kis gondom,remélem tudsz/tudtok segíteni(bár képekkel biztosan könnyebb lenne).Nos 1-ik ''gondom'' az,hogy a színek v.hogy nem az igaziak,rohadtul sok a zöld.Én arra gondolok,hogy az LCD végett lehet mert az alapból zöld,csak akkor azt nem értem,gyári állapotában mitől volt normálisan fehér.Hellyel közzel korrigálható,de nem az igazi,nem elég fehér a fehér.A másik problémám,hogy kicsit árnyékos a kép jobbra,ez ugyan mitől lehet?!A harmadik pedig,érdekes hiába vettem le az AG-t(kb 1-2 óra áztatással meglepetésemre gyönyörűen lejött,nem hittem volna,
nem kellett össze vissza kapargatni) így is elég sötét a kép,sokkal sötétebb mint a másik panellal volt és a szinek is jobbak voltak a másikkal. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 645 G4 - Ryzen 7 PRO I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Most lenne időm képeket feltenni,de sajnos egyik ismerősöm elkérte nyaraláshoz a gépet és élfelejtettem memo kártyát cserélni,így most ezért nem megy(és ez nem kifogás!).Lenne egy kis gondom,remélem tudsz/tudtok segíteni(bár képekkel biztosan könnyebb lenne).Nos 1-ik ''gondom'' az,hogy a színek v.hogy nem az igaziak,rohadtul sok a zöld.Én arra gondolok,hogy az LCD végett lehet mert az alapból zöld,csak akkor azt nem értem,gyári állapotában mitől volt normálisan fehér.Hellyel közzel korrigálható,de nem az igazi,nem elég fehér a fehér.A másik problémám,hogy kicsit árnyékos a kép jobbra,ez ugyan mitől lehet?!A harmadik pedig,érdekes hiába vettem le az AG-t(kb 1-2 óra áztatással meglepetésemre gyönyörűen lejött,nem hittem volna,
nem kellett össze vissza kapargatni) így is elég sötét a kép,sokkal sötétebb mint a másik panellal volt és a szinek is jobbak voltak a másikkal.