Új hozzászólás Aktív témák
-
CsizmaKo
tag
Hát azért ennyire kételkedni abban,hogy megvan a machine...Mindegy!
Most lenne időm képeket feltenni,de sajnos egyik ismerősöm elkérte nyaraláshoz a gépet és élfelejtettem memo kártyát cserélni,így most ezért nem megy(és ez nem kifogás!).Lenne egy kis gondom,remélem tudsz/tudtok segíteni(bár képekkel biztosan könnyebb lenne).Nos 1-ik ''gondom'' az,hogy a színek v.hogy nem az igaziak,rohadtul sok a zöld.Én arra gondolok,hogy az LCD végett lehet mert az alapból zöld,csak akkor azt nem értem,gyári állapotában mitől volt normálisan fehér.Hellyel közzel korrigálható,de nem az igazi,nem elég fehér a fehér.A másik problémám,hogy kicsit árnyékos a kép jobbra,ez ugyan mitől lehet?!A harmadik pedig,érdekes hiába vettem le az AG-t(kb 1-2 óra áztatással meglepetésemre gyönyörűen lejött,nem hittem volna,
nem kellett össze vissza kapargatni) így is elég sötét a kép,sokkal sötétebb mint a másik panellal volt és a szinek is jobbak voltak a másikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- iPhone topik
- Kína betilthatta az NVIDIA AI gyorsítók vásárlását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Háztartási gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- Revolut
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest