- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Egy nap a TCL-nél: érkeznek az új tévék!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achilles209
tag
válasz
zsomi25 #1957 üzenetére
Én továbbra is LG
monitort javaslok. Itt az enyém, ilyet vettem 21-ért: [Monitor] Ami az AG-t illeti, általában csak az egyik felén van, ritkább a 2 oldalas, és ez az egy mindig azon a felén van, amit nézel, ahogy Dr Smoke is írta. Azért van, hogy ne magadat lásd a monitoron, mint egy tükörben. Arra kell figyelni, hogy közvetlenül az AG alatt van a polarizáló fólia, ezt nehogy lehúzd, mert akkor kampec a cuccnak. 5-10x-es nagyítóval (vagy akár az írásvetítő lencséjével) szépen meg lehet nézni, hogy hol kezdődik az AG, és hol a másik, itt alányúlsz áztatás után késsel/szikével, és lehúzod.
Érdekesség, hogy amikor leszedtem az AG-t, sokkal szebb lett az LCD, átlátszóbb, és tisztább, viszont a vetített kép semmivel sem lett fényesebb, csak élesebb egy kicsit. De eddig vagy nem mondta senki, vagy csak nálam fordult elő ilyen. Ja amúgy a kép teljesen szép.
A 850W azért sok, és inkább fűt a lámpa, mint világít, nekem 650W-os volt kezdésnek, téli időszakban elmegy
Szerintem azzal a monitorral, amit találtál a kontraszt lehet a gond, el van tolódva a sötét felé. Így a világos színek világosak, a sötétebbek pedig tök sötétek. Előfordul, de ez a hiba lehet szoftveres is, és függhet a monitor beállításától is. Talán lehet a háttérvilágítás is, nem tudom milyen módon van megoldva, mert az enyémet nem szedtem darabokra (jó lesz akvárium mögé), de ha olyan izzóval ami az élettartama vége felé elkezd sötétedni, akkor még az is lehet a gond, ez megintcsak eltolja a kontrasztot a sötét felé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-F12 PWM venti
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest