Új hozzászólás Aktív témák
-
axlrose32
őstag
válasz
DocHollywood #849 üzenetére
Hát ez nem a legjobb link...
-
DocHollywood
csendes tag
Sikerült feltöltenem egy fotót
/dl/upc/2013-02/18/428907_pgtiyaqbcvlsfb8l_2013-02-18_11_18_31.jpg -
Markovics18
csendes tag
Szia
Van egy Philips plazma tv-m Model:42fd9944/01s Nem kapcsol be csak kattog.se kép se hang se semmi
A piros led átvált zöldre és villog folyamatosan.ha esetleg tudnál segíteni hogy mi baja lehet azt megköszönném -
DocHollywood
csendes tag
Szia!
Érdekes kis kérdéssel fordulnék hozzá:
Panasonic 50" ST50 tévémen a Hdmi 1 és 2 bemenetnél filmlejátszás közben a fekete vagy sötét részeknél (főleg a szélesvásznú filmek csíkjaiban) apró színes (túlnyomó részt zöld) pontocskák ugrándoznak. Ez csak közelről, kb. 30 centiről nézve látható. Valamiféle gerjedésnek tűnik számomra, de nem tudom mi lehet az oka. Akkor is így van ha nincsen a portra semmi sem rádugva, nincs is műsorforrás bekapcsolva.. Nem sima fekete a képernyő hanem ezek a kis pontocskák rohangásznak benne.
Az egyesre semmi, a kettesre Asus média center (Samsung 1.5TB winyóval) van kötve aranyozott hdmi kábellel.
A Hdmi 3 port ellenben sima fekete, zavarásmentes képet ad, ide a PC van kötve.
Nincsen a tv közelében semmi extra berendezés, alatta van kb. 50 centire Yamaha erősítő és Dali center hangfal..
Csináltam egy szoftver újraindítást, utána elmúlt, de pár nap után ismét előjött a jelenség.
Csak közelről látható, távolról szép a kép, de szerintem ez akkor sem normális. Eléggé kétségbe vagyok esve, nagyon örülnék egy véleménynek-válasznak! Képet is készítettem de valamiért nem engedi ide feltölteni..
Köszi!! -
szanax
csendes tag
helló
Segitségre lenne szükségem: Hagyományos 72cm-es orion tv, folyamatosan áram alatt, csak a távval kapcsoltuk ki-be eddig.Néhány napja bekapcsoláskor a tv.n visszintes kb 3-5cm-es csikba összeugrott a kép, ott látható a műsor mozgás, de ugye igy élvezhetetlen.
Konektorból kihúzva, pihentetve legalább fél-1órát, utána bekapcsolva rendben üzemel a következő kikapcsolásig, de bekapcsolni már csak rossz képpel lehet, utána ezt az áramtalanitási pihentetési cécot el kell játszani mindig.
Van esetleg valami tipped mi lehet a baja, és mennyibe kerülhet a javitása? ez egy hálószobai tv, nem tudom érdemes-e a javittatással foglalkoznunk?
köszönöm szépen előre is a segitségedet
szanax -
törölt tag
Üdv:
Nekem egy Samsung LCD tv-m van. Model: LE22A455C1DXXC
Hiba jelenség: bekapcsolás után működik kb:1 órát utánna a kép elsötétül hang megmarad, ki-be kapcsolás után semmi gond egy darabig, aztán ugyan ez történik. Mi lehet a probléma???
Előre is köszi a választ!!! -
Zaraki K
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni? Van egy samsung syncmaster 2243nw lcd monitorom és 1 év alatt ki jött rajta 5 különbözö színű csík függölegesen ha kikapcsolom a monitort eltünik és ha print screennel fényképezek és kimentem a képen nem látszanak a csíkok. Mi lehet a baja???Köszi előre is! Sanyi
-
coverizgy
csendes tag
Az előbb leírt hibajelenséggel kapcsolatban pontosítanék...
Az imént bekapcsoltam a tévét, pár perc után elment a hang, a kép maradt, az rendben volt, de közben kattogás hallatszott, és pár másodperc után kikapcsolt a tévé... -
coverizgy
csendes tag
Televízió: - Samsung PS50C530C1WXXH plazma.
Hiba: - egy kis idő után magától kikapcsol, ezt a jelenséget ma reggel óta kezdte produkálni. Változó, hogy mennyi idő után kapcsol ki, van hogy 3 perc, de van hogy fél óra...
Érdeklődni szeretnék, hogy mi lehet a hibája és hogy kábé mennyibe fájna a javítása... -
Lacko32
tag
Üdv mindenki!
Van egy Samsung LE32B350 LCD TV-m,amivel akadt egy kis probléma. A bal felső sarkától megkezdve egész az aljáig,és a tetején kb a közepéig,mégis a képernyő szélén megjelent egy behatárolhatatlan fehér "köd".A kép tökéletes,mint bármelyik másik ponton,de feketénél jól látható a "köd".Igaz,korábban kapott egyet távirányitóval,mert nem tette a szolgálatát,ez lehet az oka? És javitás...lehetséges?!
Előre is köszönöm! -
axlrose32
őstag
Szia!
Nem érdemes.
Sajnos olyan szilikonos ragasztóval rögzítették a ragasztott fóliakábeleket ennél a kijelzőhöz, ami feltehetően enyhén savas kémhatású, mert már legalább a 10. példány aminél ennek következtében tűnnek el szépen lassan a kivezetések.
Most egy csík, de feltehetően pár hónap és több is lesz.
Kijelzőcserével lehetne orvosolni ... -
Kernel
nagyúr
-
törölt tag
Szia! Segítségedet kérem.Van egy 32LG3000-ZA tip készülék. Magától ki illetve be kapcsol. Esetenként a bekapcsolásnál kiírja, hogy nincs programozva. Folyamatosan megjelenik a külső bemeneti üzemmód ablak, ahol a jel ide-oda ugrál.Aztán az ablak eltűnik.Mi lehet a probléma oka? Javítható-e?
-
2rda
tag
Üdv!
Van egy Sharp LC-32S7E Lcd tévém.
Ma reggel kattant egyet, aztán szép fokozatosan jobbról balra elszíneződve tűnt el a kép.
Azóta ha bedugom akkor egyből bekapcsol a háttérvilágítás, viszont semmi egyéb még a standby led sem világít.*Talán ezzel egy időben lehelte ki a lelkét egy villanysűtő némi durranással kísérve szintén a házban.
"Külön biztosítékon" volt a két készülék, és lehet hogy nem is egy időben történt, de azért nekem gyanús a dolog
A garancia lejárt 3hónapja. Lehet hogy táphiba? -
Mogyipsz
csendes tag
Na látom itt nem kapok választ, megyek tovább
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest