Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Házimozi haladó szinten
- RAM topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Undoroid
őstag
Továbbra is agyalok a legutóbb linkelt videódon...azon agyalok, hogy csak a felső fényen erősítettél csak és szemből nem megy a világításod!
Vagy még nincs jól kikíséretezve a megfelelő fényerősség!
Igen, egy összehasonlító teszt -ha elég alapos- akkor elég hosszú tud lenni! Ha nem elég alapos, akkor pont a lényeg fog elveszni, amiért a teszt indult! A legutóbbi videódban volt egy pici, top-flow venti, amit többször mutattál és gyorsan ki is tettél a kamera látószögéből...az lenne a processzorhoz csomagolt, gyári hűtő?
Sajnos a szöveget nem nagyon értettem, mert Én még abban az időszakban nőttem fel, amikor még nem az Angolt tanították...
" Nagyon lassan indulnak meg a nezettsegek, de lszepen emelkednek idovel. " Szépek az eddigi eredményeid! Ismét megkérdezem: Többször javasoltam azt, hogy a videóidban lehetne egy néhány másodperces rész valami hasonló szöveggel, hogy: ' Ha tetszett, amit láttál, akkor kérlek hogy iratkozz fel és ha szeretnéd a további videóimról is értesítést kapni, akkor bla-bla-bla... ' Sokan használják ezt a kérést! Te miért nem használod? Ezzel még egy újabb szintet lehetne lépni! Legközelebbre keresek pár verziót erről, hogy mások hogyan csinálják!
Legyen szó arról, hogy technikai videó vagy zene! Tegnap például néztem egy zenei elemzés-videót, és ott is alkalmazták a kérést! Mondjuk volt oka a hatalmas nézettségnek, de azt magad is látni fogod!
Új hozzászólás Aktív témák
- 7 DARAB! DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló - AKÁR SULIBA IS ) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360
- Sony FE 24mm f1.4 GM
- 5 DARAB ! GAMER TERVEZŐ VÁGÓ LAPTOP -20 -50% NVIDIA 4050 , 4060 , 3070 , 3080 , Quadro 1000-5000
- AKCIÓ! GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest