- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA® driverek topikja
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robaj
addikt
Remélem emlékeztek még, hogy júliusban ment a szerver, igaz nem játszottunk már rajta, de akkoris ment..., szóval augusztustól lett leállítva, úgyhogy még van 1 hónap tartozásunk, vagyis én megelőlegeztem mindenkinek, de jön kari és szükségem van lére

Szóval utsó 3000 huf kellene majd, ide is kiírom, meg délután/este mailben is elküldöm mindenkinek:
JÚLIUSI szerverpénz, ez az utolsó.
Összeg: 3000 FT
Akiknek elvileg fizetnie kéne: W, Bagya, Ljoe, BlackDOG, Elrood, Z, Flash, Mejte, én
ez fejenként 333 Ft. ill. Elroodnak még van 789 tartozása előbbről, így neki ez 1122 Ft-ot jelent.
Igaz eddig nem kértem, de hittem abban, hogy újra feléledünk és majd akkor lesz dupla, sajnos nem jött be a számításom, kár érte
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- Beszámítás! Asus ROG Phone 9 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest