- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
zerosen
csendes tag
válasz
Faterkam #29620 üzenetére
Szia,
ajánlanék egy ötletet: https://or.njt.hu (ingyenes)
Itt rá tudsz keresni az adott település hivatalos dolgaira. A D szekcióban vannak az építési dolgok pl D2 - Helyi építési szabályzat és szabályozási terv. Az itt szereplő szabályzatokban körbenézve (akár a pirossal áthúzott, érvénytelenekben is) találhatsz Szabályozási térképeket. Ha ügyesen össze tudod nézni a googlemaps-szal, akkor érdekes dolgokat tudhatsz meg.
Például én Hegyfalu D2. zöld pipás doksiban megtaláltam a településszerkezeti térképét a Záró rendelkezések: 1. melléklet (pdfben letölthető)Ha gondolod szívesen segítek
Ugyanígy ajánlok szíves figyelmetekbe egy olyat, hogy: https://www.e-epites.hu/ (ez is ingyenes)
A védett ingatlanok opcióban a HRSZ tudatában (fenti linkből azonosítható) rá tudtok keresni egyéb finomságokra: pl. védett e az ingatlan (történelmi szituációból adódóan --> műemlékvédelem!!!) vagy falu kinézet szempontjából vagy régészeti szempontból. Sokan elfelejtik, hogy a felsorolt dolgok igen csak tudnak befolyásolni pl házfelújítást, bővítést, egyéb rejtett költségeket- (pl régészet).Valószínűleg több mindent is tudnak a linkek, csak a fentebb dolgokat emeltem ki.
Gondoltam megosztom veletek, ha újdonság és hasznos, akkor örülök.
Ha már volt, akkor bocsika. -
-
axioma
Topikgazda
válasz
Faterkam #29620 üzenetére
Ja en tudok tobb bp cs.hazrol amit hirdetnek 2 eve, semmit nem jelent. Vagy leginkabb azt, hogy vagy nem surgos (es emelik mindig a valos ar fole szandekosan), vagy nem ismerik a penzugyeket (kitartjak azonos aron, holott korabban eladva kisebb aron tobb lenne nekik mint a kesobbi, fixaras eladasanal).
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest