Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• rwin5

őstag

Sziasztok!

Rég jártam erre, nem követtem most az ingatlan dolgokat sem, mert úgy egyeztünk meg a családdal, hogy leteszünk a 2023-as évben a vásárlásról.

Viszont az ősök is lehet besegítenek és (így nem kéne banki hitel) nyár végén - ősszel meglépjük a dolgot. Annyi változott részünkről, hogy letettünk a 11. kerületről Bp-n.

Helyette inkább: Zugló, vagy Ferencváros felsőbb részei vagy utolsó sorban 13. kerület (nekem az valahogy nem jön be, de sokan azt mondják jó választás, dolgoztam a kerületben nem szerettem). Pesti oldal mindenképp és belsőbb részei, hogy ne kelljen annyit utazni vagy gyerekkel majd suliba menni.

és most jön a De, létezik, hogy 55 millió, körül ezekben a kerületekben nem lehet találni 2 különnyíló szobás lakást? :DDD Nincsenek nagy igényeink, de 10 percig volt türelmem nézni most az ingatlan.com-ot.

2 típust láttam, ezek az újabb építésű nappali + szobás lakásokat (ami elrendezéséből adódóan nem jöhet szóba), vagy ezek a 3-4 emeletes 50-es években épült lakásokat, ahol tudom, hogy olyan a hangszigetelés, hogy nem bírnék meglenni évekig.

Esetleg aki tapasztaltabb vagy budapesti valami iránymutatás féleséget tudna írni? Vagy gondolkozzunk külső kerületben? Őszintén én igénylem néha a budapesti nyüzsit, szóval amiatt sem szeretnék oda menni.
    Agglomeráció pedig kizárva.

Számolgattam, hogy esetleg még 10-15 M hitellel megtoldva lehet jobban járnánk, de inkább hitelmentesen szeretnénk rajta átesni, nagyon sok bizonytalanság volt az elmúlt években és az egy kis mentális nyugalmat ad, hogy nem kell fizetni fix összeget sehova.

szerk: szóval az igények: részünkről egyébként panelprogramon átesett panellakás is szóba jöhet, minimum első emelet, 2 különnyíló szoba. Átlagos állapotú, nem szeretnénk az egész lakást felújítani, nagyon erre nincs is extra pénz elkülönítve.

Köszi, aki bármit hozzá tudna tenni! :R

Új hozzászólás Aktív témák