Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    Baratnom novere teljesen behulyult, nemreg koltoztek uj lakasba. A konyhaban a jarolapot fel akarja szedetni, mert a jarolapok nem teljesen parhuzamosak a konyhabutorral, hanem egy picit ferdek. A konyhabutoros azt mondja, hogy az o konyhabutora parhuzamos a fallal, igy a jarolap van rosszul lerakva.

    Az egeszet nem vettek volna eszre, ha a konyhabutoros a butor labanal levo szegolecet par mm-rel elmozditva a jarolapokkal parhuzamosan rogziti azt. En nem vettem eszre, de ugye mindenkinek masra all jobban a szeme: szerintem nincs eleg konnektor az egyes falakon, tul keves kismegszakito van, ill. a koax es ethernet kabelezes egy hanyas, a multimedias kapcsoloszekrenyukben 1 het utan mar oskaosz uralkodott.

    Sokkal jobban zavar a lakasukban, hogy 2 furdoszoba van benne, a kisebbik furdo nagyobb, mint a nappalijuk. Az erkely masfelszer akkora, mint a konyha. Az egyik furdo fele ugy van levalasztva egy tartooszlop miatt, hogy a mosogep majdenm akkora teruleten van, mint az egyik gyerek szobaja. 1 mosdokagylot raktak be a nagyobbik furdobe, pedig kettonek is lett volna boven hely. :DDD

    A furdoszobaban is le akarta szedetni a csempet, mert nem azt a szurkes arnyalatot adja, mint amit a boltban kinezett. kb. masfel evig jartak a furdoszoba szalonba es a konyhabutor tervezohoz. En egy delutan alatt jobb konyhat rakattam ossze ikeaban, mint amit ok kiszenvedtek magukbol. Amen.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák