Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget! 10.07-én postára adtuk a papirokat, és ma reggel jött az sms az utalásról!
További sok sikert mindenkinek!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy hőszigetelni és nemesvakolatozni szeretnénk a házat, viszont a kőművesnek aki csinálná, nem szerepel a hőszigetelés a tevékenységi körében, csak a kőműves szakma. Csinálhatja és számlázhatja ő a munkákat, vagy keressek olyan szakembert akinek a tevékenységi körében bennevan, hogy hőszigetel?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
A támogatás utalásához ha én vagyok az igénylő, akkor a feleségem számlaszámát is megadhatom, vagy fontos, hogy az én számlaszámomat adjam meg?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Benyújtás előtt állunk a feleségemmel, és lenne 1-2 kérdésem.
Az egyik az, hogy a felújítás során van összesen kb 10 számlánk, melyből kettőn a feleségem és az én nevem is szerepel, a többin csak az enyém, viszont a vállalkozókkal is én szerződtem. Problémát jelent a közös név azon a 2 db számlán, vagy elfogadják azt is?Másik kérdésem az lenne, hogy elektronikus vagy papír alapon könnyebb benyújtani a dokumentumokat? Vannak az egyiknek és másiknak is buktatói, és előnyei?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Mi most fogunk térkövezni, meg napelemet feltenni,és az a kérdésem, hogy az probléma-e, ha a napelemes cégtől úgy kapom a számlát, hogy a saját nevemre szól, a térkőről + munkadíjáról pedig úgy kapom, hogy a saját nevem+feleségemé?
A házunk 50-50%-ban az övé és az enyém.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- World of Tanks - MMO
- Robogó, kismotor
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Motoros topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- GTA V
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest