Hirdetés
- Vezetékmentes, hordozható és még monitor is? Erre gyűjt(ött) a VUELIM
- A Switch 2 helyett a Steam Deckre fókuszál a Borderlands 4
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Mesterien csapta le az OpenAI reklámparáját egyik konkurense
- Posztapokalipszis és nosztalgia szegezett a képernyő elé
- Bakelit, Vinyl lemezjátszó
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hobby elektronika
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Szigszalag tartja egyben, és? Rekordközelben van a VGA-kiméra!
- Miért tűntek el a buta tévék?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Algieba
őstag
A macska akkor is hulladék. Évekig trtem, hogy azt csinálják, ami nekik tetszik.
Macskát nevelni? 20x kiálthattam rá, hogy nem szabad, de attól még a tápos tál mellôl ellátogatott a konyhaasztalra, gáztzhelyre is, a mosogatótálcába meg belepisilt. Még a teás-kávés csészéket ôrzô, legmagasabban lévô szekrénybe is bemászott kaja után kutatva, és mindenütt ott hagyta nyomait. Egy idô után nem láttam benne mást, mint egy koszlott ''patkányt''.
De az elhidegülés korábban kezdôdött, amikor meguntam, hogy vadászösztönük hatására levadászák a telkemen élô apró állatokat. Nem a verebek, egerek pusztulása idegesített fel, hanem a gyíkok, siklók, cickányok, békák értelmetlen halála, mert ôket gyakran csak halálra szekálták. Számomra a telkemen élô, a magyar fauna szerves részét alkotó élôlények rendkívül értékesek. Ha látom, hogy a természetes gyepként meghagyott hátsó kertben fürge gyíkok szaladgálnak, levelibéka ül az orgonabokron, sikló mászik elô a cseréprakás alól, varangy, erdei béka rejtezik a veranda kövei alatt, denevér tanyázik a padlásunkon, elégedett vagyok, és örülök mindegyiknek. A macska viszont belerondít az édeni idillbe. Nincs feléje irgalom és szeretet bennem. És amikor szép szorgalmasan telepakolják kerti ágyásaimat bzlô kakájukkal, az aztán már bôven kiüti bennem a biztosítékot.
De persze egyszeren csak hülye vagyok és a macskák tündéri, doromboló szôrgombócok. Akadna a torkodokon, mint nekem, akkor már érthetôbb lenne ellenséges viselkedésem velük szemben.
Ui.: Babszembe visszatért az életkedv. Reggel ugrált rajtam kaját követelve.
Most meg tele pocakkal ismét alszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest