Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imilenni
addikt
Sziasztok
Mopszot szeretnénk tartani (akár tenyésztőtől akár menhelyről).
Viszont lenne pár kérdésem, remélem tudtok segíteni
Ugye szegények szeme eléggé "kiáll", valahol azt írták egy kis ütés is elég a bajhoz, más pedig hogy simogatni és nagyon óvatosan kell (a szeme ugye).
Most ebből mi az igazság?
Néztem hogy naponta párszor (főleg nyáron) ajánlatos az orránál a redőket kitisztítani, na most ahogy néztem az úgy történik hogy hátra húzzák a fején a bőrt. Viszont ezáltal megint előjön a szeme, hogy nem bukik ki?
Lehet kissé túlreagálom? (remélem)
Ugye a 8 hét után már elválasztható, ezután 4 védőoltást kap a kutya, gondolom eltérő orvosonként hogy ez mennyibe kerül, esetleg egy kb árat tudnátok mondani?
Mennyire lehet egyedül hagyni amíg kicsi?
8-9 hét és 1 év közötti korra gondolok.
Nagyjából hány havonta ajánlatos elvinni orvoshoz, hogy megnézze minden rendben van-e a szemével?Láttam hogy a fenekénél lévő bűzmirigyeket is a gazdinak kell kezelni, ezt gondolom orvosnál kérhető?
Első kis testű kutyánk lenne (csak kaukázusink volt előtte).
Sajnálom ha butaságokat kérdezek, de mielőtt belevágunk, szeretnénk mindent tudni.Köszönöm

Új hozzászólás Aktív témák
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Laptop! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512+256 SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás!I5 6600 /GTX 1650 Super / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest