Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házimozi belépő szinten
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mini PC
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacikaa9988
tag
Elkezdtem úgy szoktatni a vízhez hogy egy picike pohárba töltöttem vizet és az ujjaimat bele tettem és utána elkezdtem simogatni meg vakarni a hátát,fejét,mellkasát.Egy ideig bírta,láttam rajta hogy jó neki és hogy hűsíti.De egy idő után elment amikor pont mártottan bele az ujjaimat a vízbe.Nem tudom miért csinálja ezt.Amikor meglát valami vízet vagy valamit,egyből menekül és a farkát lefele tartja vagyis nem csóválja.Meg látom rajta hogy fél.Ahogy vakartam a hátát vízes kézzel úgy jött le sok kosz amikor kezet mostam sárga-fekete volt a víz
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iScooter i9 2022 használt (olvass leírást!)
- ÚJ AXIS M1114 hálózati kamera Kompakt és adaptív HDTV Onvif
- Eladó KTM női bicaj!
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest