- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- Milyen egeret válasszak?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- Autós kamerák
-
PROHARDVER!
Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz King Unique #5977 üzenetére
CDM mérésekkel gyorsabb az Ewent usb 3 házban lévő átlagos HDD, mint a Logilink usb 2-ben lévő HDD.
Ezek szinte ugyanolyan HDD-k, de tegnap át is cserélem a lemezeket és úgy is próbáltam.
Nem akarok HDD-t használni, csak egy tesztelés miatt érdekelt, hogy USB-ről tényleg működik-e egy sima klónozással a Win 10.Furcsa most ez, mert a mérésekkel jobb az Ewent, de használat közben nem. Egy sima Macrium Restore másolásnál kétszer állítottam le, annyira lassan másolt. Kb 5 percenként 1%-ot, a Logilinkben meg fél percenkét ugrott 1%-ot.
Ewent usb3 - HDD (a cache írást ki tudtam kapcsolni) -
Krystal_s
addikt
válasz King Unique #5977 üzenetére
Sajnos csak 10 cm az említett Axagon kàbele a weboldaluk szerint, de a 20 is kevés lenne, nincs hely bal oldalt a gépem mellett az asztalon, ott vannak az USB portok. 50 cm már ok lenne.
Eventnél sajnos van (kikapcsolhatatlan) írási gyorsítótár. Furcsa, hogy nem lehet kikapcsolni.Majd mérek CDM tesztet este, de használat közben én nagyon lassúnak érzem, pedig most pont rá lenne szükségem és nem kéne mást vennem. Nincs ilyen másik kábelem, amivel kipróbálhatnäm. De szerintem nem azzal van probléma.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topik 2,5"-os és részben M.2 méretformátumú, valamint USB, Thunderbolt stb. csatolófelületű külső házakkal foglalkozik és ad információkat, tanácsokat a vásárlók számára. A 3,5"-os külső házak, dokkolók és gyárilag készre szerelt külső merevlemezek az alább felsorolt társtopikok témájába tartoznak, az ügyben értelemszerűen ott tessék érdeklődni
Kérünk mindenkit, hogy mielőtt a kérdését feltenné, a téma összefoglalót olvassa el, mert a legtöbb kérdésre a válasz ott megtalálható!
Társtopikok:
• Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
• Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
• Milyen belső merevlemezt vegyek?
• HDD probléma (nem adatmentés)
• Adatmentés - liksoft - HDD kereső mentéshez
• GPT, MBR
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- NBA és kosárlabda topic
- Vicces képek
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- iPhone-t használók OFF topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- kiváló állapotú 500GB USB3.0 külső 2,5" hordozható merevlemezek .
- Golden Series Silicon Power microSDXC 32GB UHS-I V30 (SP032GBSTHDV3V1HSP) + ünnep alatt is
- Seagate BarraCuda Pro 10TB - 3.5", 7200rpm, 256MB, SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest