- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sipi25
tag
Irtam a geekbuyingnak, cseteltem velük. Azt mondták, hogy visszaküldik a két csomagomat a singpostosok, ez a jövő héten érkezik meg hozzájuk. Utánna DE postal küldik. A kérdésemre, hogy mikor fognak megérkezni hozzám a csomagok, az volt a válasz, hogy 10-20 nap! az első rendelésem 10.04 adtam le...
-
sipi25
tag
2 SG rendelésem közül a későbbi rendelésem váltot dispatchedre! 4px nem mutat változást.
A singpost és a track17 mutatja.Talán tényleg csak átvizsgálnak mindent, azért ilyen lassú a szállítás... a singpost tracking oldala is szarakodik, biztos sokan rendeltek telót és türelmetlenkednek...
-
sipi25
tag
Cseteltem megint a geekesekkel. Az egyik csomagom még mindig information recieve 12.-e óta.
A másik rendelésem szintén akkori küldés, de egy héttel korábbi rendelés, váltott 21-én despatchedre.Megint azzal akasztottak hasba, hogy ez nem normális, utánnanéznek, írjak nekik 3 nap múlva. Belinkelte a track17 nyomkövetési oldalt.
Azt mondtam neki, hogy péntekig kapnak haladékot, küldjék újra a csomagom! (fizettem nekik 2 dodo biztosítást az esetleges elvesztésre) Ha nem tudják megmondani, hogy hol van a csomag, akkor elveszettnek lehet tekinteni!
Ha nem küldik vagy nem lesz változás a nyomkövetésben akkor felveszem a paypal-al a kapcsolatot és nyomok egy full refundot!
Egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyen szarul működjön valami, ha nem veszi fel a singpost, miért nem látszódik, hogy visszautasítják... röhej
-
sipi25
tag
Azért egy kicsit röhejes a posta.hu, 10.30-óta vám elé állítva a csomag státusza! Felhívtam az ufsz-ot, ott azt mondták, hogy 11.05 óta ők vámkezelés alatt statuszt látnak... hamar elküldtem a papírokat a postaimportra, kíváncsi leszek megjön-e a héten...
Amúgy geekbuyingos SG-vel... -
sipi25
tag
A debilségről annyi, hogy elküldtem a postaimportra a doksikat (geekes visszaigazolás és PP utalási papírt) Erre egy nap múlva küld egy mailt a vámügyintéző hölgy, hogy mi van a csomagban? Szerintem még csak meg sem nézte a forwardolt levelet, hogy SMARTPHONE! Majd kibökte a szemét, persze az emailt csütörtök 14:30-kor küldte, én 14:40-kor válaszoltam neki. Másnap reggel 04:10-kor jött vissza a válasz ugyan attól az ügyintézőtől, hogy köszönöm.... Nem igazán értem, hogy milyen munkarendben dolgoznak...
Gondolom majd csak jövő héten kedden kapom meg... Ja nov 8. óta nézegetik a csomagot...
A posta ügyfélszolgálaton szóvátettem, hogy miért tart ilyen sokáig a tracking adatok frissítése, kiscsaj hasbaakaszt a sablon dumával, hogy sok a munka nem győzik rögzíteni!
Mondom neki, hogy a XXI. században élünk, nem nagyon rögzítenek kézzel semmit sem, van ám vonalkód is a világon! Meg azért egy szaros vámkezelés alatt statusznak nem 2 munkanap alatt kellene megjelenni a trackingben... -
sipi25
tag
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a feleségem Cubot GT99-e a geekesektől! Október 4-én lett rendelve, sokáig fel sem adták, aztán sokáig information recived. Nov 8-óta megérkezett és nézegették a vámosok... 45 nap telt el a kifizetés óta, pont tegnap nyitottam egy dispute-ot a Paypalnál, hogy tudjak reklamálni még, ha valami nem lenne oké a telefonnal... -
sipi25
tag
válasz Stanley-B. #17763 üzenetére
Nincs semmi baj, csak a vámügyintéző nem tudja értelmezni az általad küldött dokumentumot. nekem ló betükkel ott volt rajta, hogy CUBOT GT99 SMARTPHONE és a termék linkje is, de ezt túl nagy problémát jelentett neki, inkább írt egy emailt, hogy nyilatkozzak, hogy mi van a csomagban... agyiszint...
-
sipi25
tag
iherb.com -ról szeretnék rendelni, de nincs paypal náluk! Csak kártyával lehet fizetni. Merjek kártyával fizetni? Azt néztem, hogy sima postánál nincs TN és nincs refund, ha nem érkezik meg! A többi szállítási mód pedig nagyon drága... 10-15$ cuccot rendelnék
[ Szerkesztve ]
-
sipi25
tag
Megérkezett a december 28-ai rendelésem az iHerb.com-ról. 30-án adták fel, pont tegnap kaptam egy levelet az iherb-től, melyben érdeklődtek, hogy megkaptam-e a csomagot.
Megnéztem a rendelést, mert már nem emlékeztem a feladási dátumra, meglepődve láttam, hogy van tracking nr. a rendeléshez, pedig azt írták, hogy a DHL priority mailhez nincs. A nyomkövetős oldalon jan 3 a legutolsó bejegyzés, miszerint még az USA-ban van a cucc.
Mi szidjuk és dühöngünk, hogy a posta.hu nem frissül, aztán meg a nagy DHL is sz*rik a nyomkövetésbe... -
sipi25
tag
válasz El_Diablo #23086 üzenetére
Ezt én már november végén szóvá tettem az ügyfélszolgának, a csaj csak hebegett-habogott, javasoltam neki, hogy továbbítsa a megfelelő helyre a panaszom... ezek szerint a /dev/null-ba továbbította!
Lehet azt kellene, hogy napi többször több embernek csesztetni őket, hogy miért nem frissül a tracking
-
sipi25
tag
A 01.19-én rendelt 01.20-án feladott telefontöltő+autóstöltőm, mai nap megérkezett!! ChinaPost-al regisztrálatlan levélként jött, ebay-en vettem. Ez elég rekordgyanús...
-
sipi25
tag
Érdeklődnék, hogy valaki rendelt-e már az angliai tesco-tól "csomagbrókeren" keresztül?
Szeretnék egy Moto G-t elég jó áron van a UK Tesconál [link], de nincs tapasztalatom a közvetítős cégekkel!
Szállítanak-e egyáltalán így a kék-fehérek? Melyik közvetítő ajánlott? Sajna nincs olyan ismerősöm Angliában akivel meg tudnám oldani a vételt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest