Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LJoE
senior tag
van már valakinek gariztatási tapasztalata koss plug ügyben?
sikerült a tövénél elszakadnia az egyik kábelnek, így 1 év + pár nap használat után
megpróbálom mit jelent az örökgari, csak gondoltam érdeklődök, hátha valaki már tapasztalt ez ügyben, köszi -
LJoE
senior tag
a Plug biztos, hogy nem esik ki a füledből, zene nélkül pont annyit tompít az éles zajokon, mint egy füldugó, azok sem arról szólnak, hogy teljesen elnémítják a külvilágot, viszont ha szól a zene belőle, akkor már elég rendesen ki van zárva minden más hang de néma minden
azért mindenesetre jobban körül kell nézni amikor lelépsz a járdáról
és ami még pozitívum, hogy kifelé sem hallani annyira a hangot, mint más fülesekből, azért más ilyen kis fülbe illesztős cuccal voltak olyan bajaim, hogy csúnyán néztek rám, milyen hangosan hallgatom
na itt ilyen nincs -
LJoE
senior tag
kezdem sejteni a pálcikás felvetésedet
van ez a [link] tuningolós rész
itt tényleg hosszabb a cső
azon a fülesen ami nekem is, meg gondolom neked is van, a saját anyagából csak egy rövid pálca áll ki, és van még egy kis ráhúzható fekete amire rámegy a szivacs, ha lekapod a szivacsot, akkor előfordulhat, hogy benne marad a hosszabbik pálcika
elsőre én is így jártam és nem értettem, hogy a tartalék szivacsot hogyan rakom akkor rá
csomagolás nekem olyan, hogy szinte teljesen átlátszó, nagy buborék -
LJoE
senior tag
5990 Ft a Plug a photo hall-ban
viszont a manuális eq nagyon kell neki tényleg, mert brutálisan elnyomja a mély a többi tartományt
iaudio U2-n teljesen át kellett szabnom az eq beállítást, egy régi pana xbass után
mondjuk egy olyan lejátszón ami eleve nagyon kevés mélyet tol kifelé, akár még jó is lehet
kipróbálni valószínüleg nem fogod tudni a kialakítás és a csomagolás miatt (cincálós doboza van, és nem tudom kik használnának el ennyi szivacsot a t. vevők kedvéért, más füléből kivéve, meg tuti nem dugnám be az enyémbe, ez tényleg olyan szinten benyomul a fülbe, mint egy füldugó)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gumi és felni topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lightyear - befektetési app
- BestBuy ruhás topik
- Cyberpunk 2077
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- ASUS X455L LAPTOP i3-5100U 12GB!! DDR3 GeForce 820M 2GB 128GB SSD
- ASUS X541U LAPTOP i3-7100U 4GB DDR4 GeForce 920M 2GB 256GB SSD ÚJ AKSIVAL!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest