Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ck.

addikt

válasz LJoE #25 üzenetére

Köszi, már megvettem, de nem a PH-ba, mert ott köcsögök voltak, és amit félrerakadtam 1 órahosszáig, azt eladták, mert elfelejtett a telefonos kiccsaj a másik eladónak is szólni...
    Úgyhogy MM-ben vettem meg.

Viszont manuális EQ nélkül is iszonyat jó, nem nyomja el a magasakat. Mondjuk ez lehet annak köszönhető, hogy jók a gyári EQ beállításaim, vagy esetleg ahogy Te is mondod, eleve kevés mélyet nyom az eredeti körülmények között.
    Nah mind1, igazából nem akarok rajta filózni, lényeg, hogy nagyon faxa, és valami csoda folytán manuális EQ-val is tökéletes. :)

Viszont lenne néhány kérdésem:

Mostanában milyen csomagolásban árulják a legtöbb helyen? Burborékossal (ami ívesen kidudorodik), vagy egy kicsit egyszerűbb design-al? MM-ben mind2 volt, én az egyszerűbb csomagolásosat vettem, mert a buborékosoknak a szivacsai mind el voltak deformálódva, meg némelyiken foltok voltak... Csak csomagolásban térnek el, vagy van esetleg valami kis újítás? Melyik az újabb csomagolás egyáltalán?

Jah és még valami:
    Nekem az a kis ''pálcika'' amire rádugom/ráhúzom a szivacsot az elég rövid, jóval rövidebb ennél, mint amit itt mutatnak: [link]
    Ugye nektek is rövidebb ennél?

Új hozzászólás Aktív témák