Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zozz

tag

Üdv.
    Alábbi hozzászólás azoknak akik nem olvasták volna a fő (füles) topicot.

Fül, v. fejhallgatót keresek MPIO FG100-as lejátszómhoz. Főképpen Heavy metált és rock zenét hallgatok. (akad gépzene is - lounge képében, meg könnyedebb, mint Mike Oldfield, Enya, stb stb.)
    Ehhez a lejátszóhoz és a zenei ízlésemhez megfelelő ''hanggenerátor'' kéne.
    A papírforma szerint az MPIO Philips elektronikával rendelkezik. És a fülesét is minőséginek titulálták, ami nem tűnik hazugságnak egy jól belőtt (és nem túlhúzott) EQ-val.
    A típusokhoz talátok linkekekt a főtopicban ide nem akartam úra kimásolgatni.
    Bővebben: link
    Ár: 5-10k Ezt persze alapos indok esetén lehet, hogy felülbírálom, de a lentiek nagyjából ebbe az árkategóriába esnek egy-két ezres tévesztéssel.
    A főtopicban még felsorolok egy rakás Philipset is, szóval aki nem látta volna még a hozzászólásomat nézze meg azt is, hátha a Philipsek valamelyikéről tud valamit.

KOSS KSC-7 (bár az 50Hz-es alsó határ elrettentett, de hátha mégis)
    KOSS KSC-75 (magyarországon még nem tudom lehet e kapni, de ha valaki tud róla bármi infót személyes tapasztalat alapján azt megköszönném)
    KOSS KSC-35 ennek az adatai jónak tűnnek, meg az ára is 30 $ ami 6k itthon (+ adó vám haszon, meg az isten tudja még mi minden)
    KOSS The Plug (mondtak rosszat a basszusára) v. Sparkplug (ami asszem szintén nincs még itthon)
    KOSS Porta Pro (bár ennek eléggé borsos az ára)
    KOSS KTXPRO1 (ismeretlen előttem de nem tűnik drágának és a technikai adatok is jók)
    KOSS Sporta Pro

Új hozzászólás Aktív témák