- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Canon EOS DSLR topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinemazealot
addikt
Egyetértünk. Azzal a kiegészítéssel, hogy én továbbra is sokkal olcsóbbnak és könnyebben kivitelezhetőnek tartom a fogyasztói életvitel váltást, mint az esetleges fölösleg hidrogénüzemekbe történő beruházást. Előbbit akár azonnal el lehet kezdeni, csak hajlandóság kérdése (nyilván a kényelem nagy úr), utóbbihoz iszonyú tőke kellene.
#2278 Rive
Én úgy tudom, hogy Magyarország kiugróan alacsony CO2 kibocsátásához az járult hozzá leginkább, hogy a '90-es évek elején felszámoltuk a gigászi, szovjet ihletésű iparainkat. Így azok kiesése volt az, ami jelentősen megtolta a CO2 tartalékainkat, nem az, hogy valamit qrvajó technológiai váltást sikerült véghez vinnünk (bár ha nagyon engedékeny volnék, nevezhetném a nehézipar korszerűbbre cserélését fejlődésnek, de ugyanazt csináljuk mi is, mint anno az elvtársak: erőltetünk néhány olyan szektort, amihez rohadtul nincsenek meg a szükséges feltételeink).A németeket ne keverjük ide, az ő zöldre festett atom politikájukat nagyon elkefélték. Bár bizonyos mértékig akár még ők is védhetők, ha jelentősen függtek az oroszoktól (ezt sajnos nem tudom) és a céljuk a leválás volt... de akkor meg ne zöldre fessék a célt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- AliExpress tapasztalatok
- Bionic Bay teszt
- Politika
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Synology NAS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest