-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rive
veterán
Nem igaz. Azért tudta kiszorítani, mert ezzel így nagyobb a profit.
A profit arányos az ellátható emberek számával. Nagyobb a profit => több ember fog élesre fent furkósbottal ellened nyomulni, amikor el akarod venni tőlük a profitjukat (megélhetésüket).
Az indiánokat agyonverik a földjükért. Ez volt az USA megalapításakor ez van most az Amazonas mellett és azon akarsz vitatkozni, hogy ez nem gyakorlat által eldöntött.
Hát, ahhoz valaki mást kell keresned, efféle vitákban én - nem.
Jelentem ez már megvalósult.
Közel sem. A jelen rendszer olyan területen akarja védeni a környezetet, ahol az már lényegében megsemmisült, de emiatt a fals 'környezetvédelem' miatt a termelékenység korlátozott marad, a korlátozott termelékenység miatt pedig egyre újabb területek bevonására van szükség az igények növekedésével.
Ezt viszont nem értem.Szimplán be kell vállalni, hogy az termelésre befogott területen már nincs érdemi védhető környezet. De ha az intenzív termelés kisebb terület elfoglalását teszi szükségessé, akkor a fennmaradó területet vissza lehet állítani a természetes állapotába. A difi: jelen megközelítésbeli 'szelíden' agyonrongyolt 100 hektár helyett 30 teljesen agyonrongyolt hektár, plusz 70 hektár natúr.
Melyik a jobb? Melyik esetben marad egyáltalán olyan terület, amit érdemes védeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest