Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit nem érdemes kihagyni! - Tech Percek #3
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
válasz
nubreed #1707 üzenetére
Igen szeretné: [saját honlap], de szerintem nem fog egy ideig hozzányúlni, mert most éppen írja a Poseidon's children harmadik könyvét.
Amúgy elképesztően frissítő volt olyan sci-fit olvasni, ahol a fénysebességnél gyorsabb utazást nem oldották meg és emiatt az időintervallumok nőttek meg csillagászati méretekre. Ráadásul a történet televolt nem teljesen kidolgozott oldalhajtásokkal, amik általában frusztrálóak, de itt pont, hogy folytatásért kiáltanak.
Lábjegyzetként még megemlítem a AR-nak a Thousand Night című novelláját, amiből kifejlődött a Napok Háza.
-
Gyuri16
senior tag
válasz
nubreed #1707 üzenetére
en is olvastam a Napok hazat, szinten tetszett: [link]
megvan a Jelenesek tere is, de meg nem jutottam hozza.ilyen grandiozus tortenetet szivesen olvasok maskor is. evezredes ugrasok, metacivilizaciok.. szoval akar johet is a folytatas, bar lehet jobb lenne egy uj tema. nem kellene minden sikeres konyvbol "muszajbol" sorozatot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest