- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen monitort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL #1 üzenetére
Hmm... nézd, szerintem ne vegyél most semmit. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik. De karácsonykor alaposan fel szokták nyomni az árakat. Illetve ha nagyon akarsz, akkor egy picit erősebb procit. De szerintem msot azt sem kellene. Inkább jövő nyáron, mert:
1. nyáron a legalacsonyabbak az árak (általábban)
2. addig megfizethetőre fog csökkeni egy jó kis NForce 2-es deszka. (ebből meg sejtheted, hogy AMD-s vagyok :)) Szerintem most csak azt éri megvenni, persze ki kell várni, hogy az ár és gyerekbetegségeket kinője. Azt, hogy miért azt éri meg megvenni? 8x AGP, SATA, és max. 400 MHz-es fsb (vagyis a jövőre megjelenő AMD procikat is támogatni fogja, gondolj bele, meddig nem kell majd lapot cserélned?)
Vélemény: tedd be a 100 rugót bankba, kösd le 6 hónapra, addig persze PROHARDVER!-ez, és térjünk vissza témára jövő nyár elején :P
Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Okos Otthon / Smart Home
- Parkside szerszám kibeszélő
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bundle topik
- Lexus, Toyota topik
- BestBuy ruhás topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP 15S-FQ1045NH 15 FHD notebook - i5 1035G1 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest