- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
válasz
[MCM] GEIL
üzenetére
Hmm... nézd, szerintem ne vegyél most semmit. Tudom, hogy ez kicsit furcsán hangzik. De karácsonykor alaposan fel szokták nyomni az árakat. Illetve ha nagyon akarsz, akkor egy picit erősebb procit. De szerintem msot azt sem kellene. Inkább jövő nyáron, mert:
1. nyáron a legalacsonyabbak az árak (általábban)
2. addig megfizethetőre fog csökkeni egy jó kis NForce 2-es deszka. (ebből meg sejtheted, hogy AMD-s vagyok :)) Szerintem most csak azt éri megvenni, persze ki kell várni, hogy az ár és gyerekbetegségeket kinője. Azt, hogy miért azt éri meg megvenni? 8x AGP, SATA, és max. 400 MHz-es fsb (vagyis a jövőre megjelenő AMD procikat is támogatni fogja, gondolj bele, meddig nem kell majd lapot cserélned?)
Vélemény: tedd be a 100 rugót bankba, kösd le 6 hónapra, addig persze PROHARDVER!-ez, és térjünk vissza témára jövő nyár elején :P
Aktív témák
- LG UltraWide 34WQ75X-B Ívelt Monitor! 34" 3440x1440 / 4K / 99% sRGB!
- SONY INZONE M10S, 26.5", QHD, 480Hz Monitor / Új, Bontatlan, Garanciás, Akciós Ár /
- Samsung SyncMaster 930BF 19" 1280 x 1024 DVI!
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3942, 100% Akkumulátor
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest