- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
User64476
őstag
1000u 6.3V vagy 50, vagy 150 darabja, most vettem 3at egy VH6-ba, nem emlékszem csak az 50re mert több midnent vettem.
A 7. kerület Király utcában van egy frankó bolt, ahol ha alaplaphoz kérsz kondit már vágják is.A pontos címet nem tudom, elindulsz a lövölde tér felé a körúttól, és a bal oldalon van, olyan 200m-re a kereszteződéstől....
-
Domike
tag
Én szétégett (tápmegszaladás) alaplapokból szoktam kivarázsolni.
Persze vehetsz is, csak minőségi legyen.
És, az adott csoportból érdemes az összes kondit kicserélni, ha nincs is kifolyva mind. )6-8 db általában).
Ha nincs gyakorlatod forrasztásban bizd szakemberre, mert könnyen szétégetheted a lapot. -
vottokar
senior tag
Gyakorlatilag egy kis kézügyességgel és egy nem túl gagyi pákával könnyen kicserélheted saját magad is. A kondi beszerzése, ha nem vagy nagyvárosi egy kicsit macerásabb. Nem csak a kapacítás és feszültségértékre (pl. 2700mikro 6.3V) kell figyelned, hanem az alacsony ESR értékre is. Mivel elég durva kapcsolóüzemű táprészben müködnek általában, egy egyszerű mezei elkóval sajna nem sokra mész. Spec. kondi kell. Ha normálisabb helyen veszed meg és elmondod hogy hova kell, ajánlanak megfelelő típust. Az ára így is csak párszáz forint, úgyhogy szerintem megéri a csere....
-
L3zl13
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós kamerák
- nVidia GeForce RTX 2060 (TU106)
- Építő/felújító topik
- Jövedelem
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 250db DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest