- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Fujifilm X
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Írják sokan, hogy nem tesz jót a pumpának a szabályozás.
Nálam le van véve a fordulat 1500RPM-re, de nem változik terhelésre sem, mindig ezen fordulaton megy.
Így nem hinném, hogy bármi baja lehetne, sőt, így legalább nem megy mindig maxon, kisebb a kopás.
Inkább a ventifordulat az, ami hozhat a konyhára.
Elvileg a Pump Header nálad nagyobb terhelhetőséget biztosít, mint egy venti csati. -
blu79
addikt
Szia, a link neked milyen szempontból nem működik? Írd le pontosabban. Nekem h80i volt ott is van link. Sok usernek problémája akadt a linkel meg a ledel meg stb. ez miatt háborogtak mindig. De ha működésre bírod a linket akkor minden jó lesz. Én a linket működésre tudtam bírni meg a ledet is és problémám nem volt vele, mindíg jól működött. Én igazából a hűtési teljesítménnyel nem voltam megelégedve, többre számítottam. Írd le mi nem működik a linkben.
-
koh
csendes tag
Gyors keresés után - mert nem ismerem ezt a kompaktot, nekem Triton van - úgy szűrtem le külföldi fórumról, hogy elvileg van egy SATA csatlakozós kábel (innen kapja a kakaót) és egy 3 vagy 4 pines csatlakozó amiben elvileg csak egy szál megy, a fordulatmérő (így gondolom 3 pines). Ezt mindenképpen a CPU FAN csatlakozóba kösd, mert akkor be tudod állítani BIOSban a CPU FAN FAIL-t (ami ez esetben PUMP FAIL) és ha nem indulna a pumpa, akkor nem bootol a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kés topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Honda topik
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest