Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Low Noise
senior tag
Jó lenne, ha a textúrakhoz is hozzá nyúlnanak.
-
Hatvan9
senior tag
Újra PC-s ként, Xbox -ot leváltva, jól időzitettem, felüdülés lesz.
-
BerserkGuts
addikt
A Grand Theft Auto V már nem számít mai címnek, elvégre nagyjából tíz éve jelent meg PC-re, de még ma is népszerűnek számít a játékosok körében.
De még mindig jól néz ki ami komoly meló
vannak mostani gamek amik ocsmányabbak
abu cikkei mindig jók emlékszem a gtaV milyen vasat rakjak alá-ra is jó volt.
-
k-adi
nagyúr
Jó marketinges húzás ez
főleg így a 6 előtt 1 (2?) évvel.
-
Lord Myn
senior tag
Remélem jól fog futni az RTX3060 VGA-s laptopon, mert a lányommal szoktunk online játszani (ő játszik a laptopon) és szeretném fölrakni majd ezt a verziót mindkét gépre.
-
csibe1
addikt
Szép, szép, de maradok a régi verziónál.
-
tibaimp
nagyúr
Igen, a régi PS3-as kiadásról tudtam is. Nekem nincs, nem is volt konzolom, de annó haverom elhozta és a plazmára kötve kipróbáltuk. A konzolos kontroller irányítás nem jött be, viszont akkor döntöttem el, hogy nekem ez a játék kell, így lett meg jóval később PC-re. Akkor ki is játszottam, meg majd most, az tuti!
totomusic: Szerintem az is benne van, hogy a GTA6-nak kicsit előkészítik a terepet....jó marketing fogás ez, és ingyen reklám.
-
NomAd_82
aktív tag
Na szép, lesz megint mibe ölni az óráimat.
Megjelenéskor vettem meg pc-re és emlékszem mennyire rosszul futott az akkori gépemen de low/mid grafikával végignyomtam, majd pár év múlva egy jelentős upgrade után full graffal ismét és ég és föld volt. Most itt az új lehetőség, várós -
xandrush0831
tag
Na akkor ezt lehet újra is tolom. Az első PC-s megjelenésnél játszottam ki, fő dolgokon kívül szerintem nem sok dologra emlékszem belőle.
Kivéve a Lamar roasts Franklin részt, azt szóról-szóra.Akkor még nem volt meme, de szerintem fél órát röhögtem rajta.
-
negyven2
veterán
Igen, GTA V-ből lényegében 3 kiadás létezik. a Gen7 alapú ami csak Xbox360-ra és PS3-ra jött ki. a Gen8 alapú, ami a PS4/One/2015-ös PC-s kiadás, és a Gen9 ami meg a PS5/Series X|S és a 4-én megjelenő PC-s kiadás lesz. Igazából hívhatjuk ezt a Remaster remaster-jének.
Ami amúgy kicsit konzolos szemmel zavaró lehet ebben, hogy ezért az "Upadte-ért" konzolon fizetni kellett. Még kedvezményt se kapott senki mint anno amikor kijött a PS4/One-os verzió (ott egy ideig volt olyan, hogy ha anno "megvetted" az összes ingyenes PS3/Xbox360-as DLC-t, akkor 33%-ot elengedtek a PS4/One-os árából.
Viszont ott érthető is, hiszen ott ilyen esetben egy lemezes verzióval a fél világnak ingyen járt volna a jelen generációs kiadás. Bár ez is megoldható lett volna. -
Cassi
őstag
Ez egy masszív update, gyakorlatilag egy remaster. Nem hinném, hogy a fejőstehenüket, a legismertebb játékukat agyonvágnák egy DX12-emulációs réteggel. Az egyetlen kérdés, hogy miért nem jött ki korábban.
-
negyven2
veterán
A Legacy verzió az a 2015-ben megjelent PC-s kiadást jelenít! Valószínűleg azért írja ki, hogy nem felel meg a minimum követelménynek, mert nem ismeri fel a kártyát (lévén egy 2015-ős kiadás).
A cikkéhez egy kis kiegészítés:
A március 4-én érkező ingyenes frissítést itt úgy kell érteni, hogy egy szeparált, külön kiadást kapsz meg ingyen, ha már rendelkezel a korábbi kiadással (eleve mind a két kiadás fent lehet akár egyszerre is)! Ezt bár így konkrétan nem írták le, de szerintem elég egyértelmű. Főleg annak tekintetében, hogy azt viszont leírták, hogy az Online és a Story profilodat migrálni manuálisan (az Online-t egyszer lehet csak).
Vagyis a PC-s lényegében nem megkapja a PS5/X|S frissítéseket, hanem az oda készült verziókat adják ki PC-re a mostani mellé (mert ezt is leírták, hogy mindenki aki megkapja aki rendelkezik a PC-s verzióval és március 4 után aki megveszi az megkapja a 2015 óta elérhető "Legacy" és a március 4-én megjelenő "Enhanced" kiadást is!
A cross-play is azért nem lesz elérhető, mert játékmenetbeli változások is hoz az új kiadás. Pl. a gta+, új versenyek és járművek és pár ezzel érkező új helyszínek (főleg épületbelső). De talán a legfontosabb, hogy ebben a verzióban megnövelték a járművek maximális végsebességét, és gyorsulását. -
tibaimp
nagyúr
Várós, és valszeg újra is fogom tolni.
A W3-as részét nem értem a hírnek! Én pár hónapja toltam ki a next gen frissítéssel a W3-at, nagyon szép lett és jól is fut.
-
okostibi2
kezdő
Hát ahogy nézem kb összes GTA kapott kisebb felújítást/ frissítést az évek alatt (pl.: GTA III Definitive Edition - 2024...)
De ez megoldja a 170-180+ fps esetén szaggat a játékot majd (Új gépeken gyakran volt régebben ez)? -
podtibi
senior tag
Nem késtek el ezzel egy "kicsit"? Azóta már a modderek jobbat összeraknak a játékból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Rockstar Games sugárkövetést, felskálázókat, illetve DirectStorage támogatást hoz a népszerű játékba.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE 5070 Ti 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ASUS RTX 4070 12GB DUAL OC Edition MAGYAR GARANCIA 2026.12. Első kiadás, nagyobb hűtés!
- Palit GeForce RTX 3060 Dual 12GB GDDR6 OC 192bit Led Videokártya
- NVIDIA Quadro K4200 - 4GB - AKCIÓ: FOXPOST esetén 1000Ft kedvezmény a csomagküldés árából!
- Geforce Rtx 3070 Suprim X
- Eladó 1 évet használt PowerColor RX 7800 XT 16G Red Devil Edition
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 500GB SSD RX 580 4GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- -300.000 ft àr alatt. ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest