Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Acélfarkas #19 üzenetére
Amíg megveszik, akármit legyártanak. Profitorientált cég, nem Máltai. Ott vannak pl. a notebookok. Vehetne mindenki üzletit, ami jó, de nem, inkább megveszi féláron a konzumert szopni. A QLC-ről is mi tudjuk hogy szar, de a vevők többsége nem, nekik csak a jó nagy GB számok meg az árcédula marad. Mint amikor egy VGA-t abban mérnek hogy hány gigás.
-
Dr. Akula
félisten
Szerintem meg a QLC-t úgy ahogy van kenjék a hajukra.
#1Acélfarkas: "Tárolásra okés"
Ez?? Tudod milyen keveset kell csökkennie a cellatöltésnek hogy máris kamu adat legyen rajta? Pont archiválásra a legrosszabb.
#6freeapro: "Nem tudom divat-e még, hogy a C: a gyors SSD oprendszernek és programoknak, a D: pedig nagy HDD az adatoknak, fotóknak, videóknak stb."
Persze. 4TB PCIE5 SSD C:\ meghajtónak, 4TB PCIE4 meg ideiglenes tárnak, amit gyakran kell telepíteni (játék, segédprogramok).
-
törölt tag
válasz
Acélfarkas #15 üzenetére
A datacenter cucmóknál mindig a TBW a truváj
Kapacitásról szó sincs, én kérek elnézést
-
törölt tag
válasz
Acélfarkas #13 üzenetére
Írástűrésről volt szó!
-
tibaimp
nagyúr
freeapro: Azt nem tudom, de az se sokkal jobb szerintem, és én inkább nem kísérleteznék vele
ledgeri: Az a gond, hogy sokkal nem olcsóbb, mint a TLC társai, így akkor minek venne az ember QLC-t. Mert megérteném, ha mondjuk feléért adnák...
OK, ez csak az írás, de könyörgöm, egy mai HDD ennek a többszörösét tudja írásban!!
-
freeapro
senior tag
Én inkább nagy D: driveon gondolkodok.
Nem tudom divat-e még, hogy a C: a gyors SSD oprendszernek és programoknak, a D: pedig nagy HDD az adatoknak, fotóknak, videóknak stb.
Mostanában gondolkodtam, hogy HDD-t lecserélem 2,5" SATA-s SSD-re (>4TB), de a SATA-nak már nincs árelőnye az NVMe-hez képest, és alaplapokon már 2db M.2 csatlakozó is van. Szóval nekem egy ilyen jó lenne, ha nem esik vissza a sebessége mondjuk fotó másolgatás közben.
-
tibaimp
nagyúr
Így van, ezért nem jó a QLC:
-
törölt tag
válasz
Acélfarkas #1 üzenetére
Általános felhasználás = legfeljebb háromhavonta Windows telepítés, 3 játékkal, meg néhány óra Office naponta. Ehhez tényleg datacenter cucc kell
a QLC ócska, de nem ezért
-
Acélfarkas
őstag
Kár, hogy QLC-s. Tárolásra okés, de általános felhasználásra a kicsi írástűrése miatt már nem igazán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Spórolós topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest