- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gaming notebook topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiraka24
újonc
Sziasztok
Sajnos a MovieSharkCC kiegészítő nem működik megfelelően, mivel a moovie.cc oldala megújult. Gondolom a html kód is változott az oldalon és sok más. Ha valaki tud a probléma megoldása érdekében tenni valamit az nagyon jó lenne
Próbáltam a kiegészítő deafult.py fájljában kijavítani a problémát ,de nem jártam sikerrel
-
huliganboy
addikt
IttOtt.TVIttOtt.TV elérhető MS repo-n keresztül.
Köszönjük aky01!!
-
huliganboy
addikt
Magyar nyelvű EURONEWS kiegészítő a mai naptól elérhető MS REPO-n keresztül.
-
huliganboy
addikt
tv2player kiegészítő magyarfilm fórumtárs által frissítve, így újra működik és az új műsorok is elérhetőek már.
Köszi!
-
adise
őstag
bhtv huncoretv-t miért nem birom mukodésre birni? torrent kiegészito fenn van mégis hibát kapok.
ill ezeket a kiegészitoket kilehet valahogy rakni a foképernyőre?
koszi -
Guvasi
csendes tag
Sziasztok,
legyen kedves valaki, felhasználó saját tapasztalat alapján vagy fejelsztő leírni, hogy az NCTV (és/vagy a másik) működik-e androidon. Elérhető hozzá és működik a megfelelő libtorrent?
köszi szépen
-
aky01
tag
Sziasztok!
Elkészült az IttOtt Tv kiegészitő.
MS repo-ból telepíthető. -
htom127
aktív tag
válasz
huliganboy #6732 üzenetére
Hatalmas köszönet a munkátokért
-
ronson
őstag
Használom ezt a magyar IPTV-t Angliában, de a HD adások folyamatosan bufferelnek. A hálózati hiba kizárható, 150Mbs-ot mér a speedtest, torrent ennek megfelelő, youtube 4k is tökéletes, illetve semmi téren nincs sebesség problémám.
Van valakinek tippje, mi lehet hiba?
-
igali
tag
Sziasztok!
Egy ideig nem volt alkalmam olvasni a forumot, es most nagy gondban vagyok, a segitsegeteket kerem.
A Filmecske, Movie Shark, MovieSharkCC, Mozicsillag kiegeszitok nem futnak, pedig korabban semmi gond nem volt veluk.
Mi lehet a baj, mit kell csinalni, hogy ujra mukodjenek?Most tapasztalom, hogy az Exodus es az Exodus+ nem tudok lapozni sem, semmi sem tortenik.
Ahhh, egy rosszabb -
envagyok
veterán
válasz
huliganboy #6731 üzenetére
Nekem eddig is így volt.
Más téma :
Az iptv pvr iptv simple client-el libreelec alatt (amlogic s905) nem igazítja a képfrissítési frekvenciát a stream-hez. Más is szenved ezzel, más platformon is?
Van rá megoldás?Hallottam arról, hogy a tvheadend is képes iptv-t kezelni.
Próbálta már vki az iptv simple client helyett? -
huliganboy
addikt
FIGYELEM!
AKI HASZNÁLJA IPTV ESETÉN AZ EPG-T, KÉREM ÁLLÍTSA BE A KÖVETKEZŐKET!
Az „XMLTV gyorsítótárazása a helyi tárolón” opciót kapcsoljuk BE, hogy legyen a kék rádiógomb aktív.
-
huliganboy
addikt
Jelenleg elérhető és működő kiegészítők!
plugin.video.tv2player/
plugin.video.viasatplay/
plugin.video.m4sport/
plugin.video.exodusplus/
plugin.video.mediaklikk/
plugin.video.movieshark/
plugin.video.m4rio2016/
plugin.video.indavideo/
plugin.video.mozicsillag/
plugin.video.digisport/
plugin.video.sorozatbarat/
plugin.video.rtlmost/
plugin.video.videa/
plugin.video.moviesharkcc/
plugin.video.filmecske/
plugin.video.youtubefilmek/
plugin.video.huncoretv/
plugin.video.bithumentv/
plugin.video.indafilm/
plugin.video.tv2teljesfilmek/Észrevételeket várok: működik nem működik kategóriában.
A Jóban rosszban és Barátok közt kiegészítők támogatása a mai nappal teljesen megszűnt!
Használja mindenki a TV2player valamint RTLMost kiegészítőt! -
atyca
senior tag
válasz
huliganboy #6726 üzenetére
Neked is köszi!
-
aky01
tag
válasz
huliganboy #6724 üzenetére
Szia!
Szerintem nyugodtan törölheted őket. Mindkét kiegészítő ugyanazt a forrást használja mint TV2 Player és RTLMost!.
-
aky01
tag
válasz
vzoli1987 #6720 üzenetére
Belenéztem. Eddig úgy néz ki, hogy megoldható az addon.
(#6721) atyca:
Próbáld meg letörölni a problémás kiegészítőket, majd ürítsd ki a "\Users\felhasználóneved\AppData\Roaming\Kodi\addons\packages" mappát, ezután telepítsd fel újra a kiegészítőket.(#6722) Zolorado:
RTLMost! kiegészítőben működik. -
Zolorado
tag
A Barátok Közt addonból bármelyik részt kiválasztva mindig a legfrissebb rész tölt be. Erre van valami megoldás, vagy kinek kell róla szólni?
-
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet,hogy bár a legfrissebb Movieshark,és Msresolver van a progiban (Krypton,Win10 64bit),ez a két komponens mégis állandóan szerepel a frissítendő cuccok között.Néha csatlakozik az Exodus+ is.
Frissítésre nyomva pedig nem történik semmi.
Köszi!
U.i:Most nézem az Exodus+-ból eltűnt a magyar tartalom....
És a MovieShark is hibát dob. -
DanielK
addikt
Hello,
Az ittott.tv-t valahogy lehet kodi-n nézni? Van rá megoldás?
Köszönöm! -
aky01
tag
válasz
wolandmaster #6704 üzenetére
Szia!
Felkerült MS repo-ba.
Köszönjük -
gabo89
senior tag
Üdv!
Vettem egy USB DVB-T vevőt, amihez ugye jár egy távirányító. kép Azt szeretném megkérdezni, hogy belehet-e állítani, hogy a Kodi (PC) működjön e távirányítóval.
A DVB-T adásokat amúgy sikerült beállítanom a Mediaportal TV server+Kodival. Nem tudom, van-e jobb megoldás, ha van szívesen veszem ezt is. (később lehet jön egy smart card olvasó & mindig tv extra előfizetés) -
dupla
-
nemide
-
LouiS22
veterán
Majdnem biztosan nem. A TVGO appban egy olyan algoritmus figyeli a root meglétét, amit a mostani trükkökkel nem lehet kijátszani. Ez egy szolgáltatás, aminek meghatározott feltételei vannak, amiket te a felhasználás előtt elfogadsz. A Telekom azt mondta, hogy rootolt eszközön nem lehet használni.
-
gulac12
tag
válasz
wolandmaster #6704 üzenetére
Köszi, a munkádat, az MSREPO neked nem opció?
-
g3rri
csendes tag
Gondolom a későbbiekben a filmes része meg lesz oldva. Valahogyan valaki valamiért megcsinálja... nemde?
-
g3rri
csendes tag
Ez a TVGO nekem sem akar működni. Tudja valaki az okát?
Illetve keresek olyan forrást ahol a filmek a HD mellett AC3 (dd5.1 ill dts) formátumú hangot is kínálnak! Ha tud valaki ilyen helyet pls írja meg! köszi. -
wolandmaster
csendes tag
Sziasztok,
A tv2player plugin nem mukodott, mert modositottak egy kicsit a tv2-es oldal html formatuman.
Javitottam a python kodot, esetleg van valahol egy git/svn repo ahova fel lehet tolteni?Addig is elerheto itt: http://s000.tinyupload.com/index.php?file_id=05781942466763167298
-
magyarl
tag
Itt találsz egy jó kis gyűjteményt tesztelt távirányítókról, Kodihoz:
Best air mouse for Kodi and Android TV Boxenvagyok:
Köszi, este megpróbálom
Új hozzászólás Aktív témák
- Kedvező ár! Lenovo Thinkpad E580 laptop (15,6FHD/I5-G7/8GB/128SSD/Magyar)
- Gyári ergonomikus monitor karral 31,5" 4K UHD HDR10 monitor 32UN880-B
- Kedvező ár! Lenovo X1 Yoga laptop-tablet (14FHD/I7-G7/16GB/256SSD) + ceruza
- Kedvező ár! Lenovo T570 laptop (15,6FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar)
- Kedvező ár! Dell Inspiron 15 laptop (15,6FHD/I5-G8/16GB/256SSD/Radeon520/Magyar/Win11)
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest