- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- BIOS frissítés
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel találgatós topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Acer notebook topic
- Forrmell.enn
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulavezir
aktív tag
Sziasztok!
Segítsetek kérlek! Alapfelhasználói szinten (sem) kontárkodtam eddig a Kodival. Marha kényelmes volt, mert csak rányomtam, melyik filmen akarok elaludni és már nézhettem is. Sajnos a januári frissítés után a bővítmények is kezdtek lehalni és arra kellett rájönnöm, hogy továbbra sem értek hozzá, sőt, amióta egyszer is telepítettem, azt is teljesen elfelejtettem...
Szóval olyan szintű segítségre lenne szükségem, hogy újra be tudjam üzemelni a Xiaomi tévéokosítón a Kodit, esetleg valami továbbképzést is kaphatnék, hogyan tudnám a NAS-al összehozni, ésvagy TV műsorokat nézni vagy bármi!
Nagyon hálás lennék tényleg és előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest