- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- Philips LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
hedgehog
senior tag
válasz
junkpod #1974 üzenetére
Dehát írtam... egy Philips 7181 modellen fut a Kodi (konkrétan egy 49PUS7181/12-n, amin a legfrissebb, már android 6 alapú fw van, bár a Philipsék (azaz valójában a TP Vision) huncutok voltak, és az api23 legtöbb részét szimplán kihagyták, ezért pl. dts-t is csak a gyári lejátszó applikáció tud
De egyébként a kérdésem nem volt összefüggésben azzal, hogy min fut a Kodi, mert sajna a probléma egyelőre nem megoldható (itt tárgyalják ki a Kodi fórumban)DoItYourself, köszi a Mediacoderes tippet, már el is felejtettem, pedig azzal transzkódoltam évekkel ezelőtt amikor még az iPhone 3GS nem evett meg semmi normális formátumot
Azt egyébként láttam (pont a fenti fórumban), hogy a Sony már kihozta a javított Mediatek driverrel ellátott fw-t, de sajna a Philips még nem (reméljük csak idő kérdése, szóval lehet hogy én se erőltetem egyelőre a transzkódolást)
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged