Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenyo
tag
Sziasztok!
Egy kis segitsegre lenne szuksegem.
Kodi 16 experimental passthrough buld-el szeretnek atmost lejatszani nvidia shielden. Mielott tobb oras szenvedesbe kezdenek, hatha van valakinek ezzel tapasztalata.
Szervernek eddig Emby-t hasznaltam, viszont sehol nem talalok rola informaciot hogy az is tamogatna az atmost (True-HD, DTS-HD), kell a szervernek is tamogatnia egyaltalan? PleXBMC addont hasznaljak sokan, jobb lehet az ebben az esetben nekem? Plex viszi az atmost, viszont nem megy at a bitstream hang HDMI 1.4-en valamiert a laptopomrol, legalabbis erre gyanakodom mert az erosito nem ismerte fel, a shieldel meg csak ma fogom kiprobalni ami ugye HDMI 2.0.
Masreszt BD25 es BD50 et is szeretnek lejatszani, ami ugye nem .mkv, ezt hogyan tudnam megoldani kodival (meg nem tudtam kiprobalni, hogy alapbol felismeri-e, plexnek nem sikerult) ?Elore is koszonom a helpet!
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Horgász topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- VoIP telefonálás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest