- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
OldMike
őstag
válasz
Luissimo #4262 üzenetére
Nyilván nem jó az irány, amit próbálok. Az egész onnan indult ki, hogy szeretném a Videát használni, de nekem az nincs az MSREPO-ban. Ezért a honlapról letöltöttem az önálló Videa ZIP-et, meg akkor már a Mozicsillagot is, ami szintén nincs a listámban. A Mozicsillag gond nélkül települt, a VIDEA nem. Azt írta, hogy a függőségek miatt a telepítés sikertelen. Itt az én tudományom megállt.
Lehet hogy már nem is lesz értelme foglalkozni vele, mert egy teljesen más gondba futottam bele. Nem ennek a topiknak a témája, de sajnos nem találtam megfelelő topikot, hátha van valakinek javaslata. A tévémen eddig telefonos hotspottal működött a wifi, és elértem mindenféle alkalmazást, honlapot stb. Most azonban az a hibaüzenet van, hogy a csatlakozott wifi hálózaton nincs internet elérés. A telefonon minden internet elérés korlátlanul működik, a hotspot jelzi, hogy van csatlakozott készülék, a tévé azt írja, hogy csatlakozva, és ott megjelenik a telefonom neve. Próbáltuk két másik telefonnal, az Telenoros, a másik és az enyém Telekomos. Az eredmény ugyanaz a hiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 65" QLED 4K Q7F Vision AI Smart TV (2025) Bontatlan / 2 év gari
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- LG OLED 48C11LB - 122 cm OLED TV
- AKCIÓ! LOGITECH G PRO X 2 Lightspeed Headset 2026.04.18-ig garancia - BEÁRAZVA
- Google pixel buds pro 2 vezetéknélküli fülhallgató
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged