- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- Hamarosan automatikusan települ a Microsoft 365 Copilot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Univerzális megoldás lesz az AMD-féle FSR Redstone?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beni2360
félisten
Vettem 2db ilyen boxot - Milyet? Linket kérünk.
LG TVbizonyos határig kezeli jól a videókat. 3.db LG TV nyúztam.
Android alatt sima VLC vagy KODI nem igazán videózásra alkalmas. Oda ha olyan abox lelke CE rendszer kell egy SD kártyára felírva és máris minden megy mint a karikacsapás. Ez kb 5-10 perces munka tapasztalattó függően. A linken az összefoglaló olvasása nagyon ajánlott, igaz hosszú de megéri. Segítséget ott majd kapsz.
a képernyő felbontásra milyen beállítást használtok? az alap gui 1080p 60 Hz, visszaugrik 50-re nem gond mivel ez nem befolyásolja a megjelenítő képet a videón.
KODI-ban állítgattam a "képfrissítési gyakorisság beállítása","lejátszás szinkronizálása a megjelenítőhöz -na ezt nem szabad bekapcsolni.
Felette van, hogy képfrissítés gyakorisága: na ezt kell bekapcsolni Induláskor/leállításkor. De sajnos android alatt nem fog váltan ez egy hiányosság. van amikor a TV bele segít és vannak akik észre sem veszik a mikron ugrásokat de a megoldás a fentebb írt CE rendszer. Nekem 5 boxon is ez fut.
Na egy kicsit hosszúra sikeredett, ügyeskedjél de fontos, hogy a boxok Amlogic soccal rendelkezzenek tehát nem RK chippel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- E-roller topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Home server / házi szerver építése
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Építő/felújító topik
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 29WP60G-B - 29" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 75Hz 1ms - AMD FreeSync - HDR10
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest