- VR topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen processzort vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
Sziasztok
Segítség kellene, több dologgal is elakadtam... 2-3 hete vettem egy Himedia Q10 pro-t, és nem bírok a Kodival.
Egyrészt a médiatárba letöltött borítókat, tartalmakat kellene javítanom, módosítanom, mert nem mindig a megfelelő borítót/tartalmat tölti le az adott filmhez, jellemzően amikor ugyanaz a címe több alkotásnak (nem tudom ilyenkor milyen alapon választja ki a borítót/tartalmat, de többnyire nem a megfelelőt tölti le). Van erre valamilyen lehetőség, egyedileg rákeresni a filmekre, és úgy társítani a fájlhoz a borítót/tartalmat?
Másrészt a Port.hu scraper egyszerűen semmit nem tölt le. Kb. 5.000 film és rajzfilm van a HDD-n, de egy borítót, tartalmat sem tölt le. Más scraperek szinte az összeset, csak sajnos néha a fent írt módon.
Van még gondom, de azokat majd akkor, ha ezekre van valami megoldás...
Köszi előre is a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest