Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor66
újonc
Üdv mindenkinek! Telepítettem a Kodi 17.6 a laptopomra, abban a tudatban, hogy ugyanúgy működik mint a HMS. A videók megnézésekor nincs is semmi problémám.
Először is mim van: laptop, Samsung HT-J4550 Blue ray, Technika TV mind egy hálózaton belül.
Tehát telepítettem a Kodit a laptopra, IPTV, mindent szinte. A Tv képernyőjén csak két könyvtár jelenik meg: Music library és a Video Library. Tehát az IPTV nem jelenik meg sehol. A HMS-nél ez Filmek mappában Internet TV alatt volt elérhető.
Sajnos a DVD-re nem tudom hogyan lehet telepíteni, mível is a VEWD van rajta, és nincs lehetőség, vagyis pontosabban én nem tudom, hogy lehet hozzáadni widgetet (DNS csere nem megy, az UPC nem engedi).
Ha valaki tud valamilyen segítséget- előre is köszi és vendégem egy jó cseh sörre.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Milyen házat vegyek?
- Poco M7 Pro 5G - ellenfél a Redminek, de minek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lassan teljes a Xiaomi 16 tudáslistája
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Apple iPhone 13 Pro 128GB,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest