Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tibor66
újonc
Üdv mindenkinek! Telepítettem a Kodi 17.6 a laptopomra, abban a tudatban, hogy ugyanúgy működik mint a HMS. A videók megnézésekor nincs is semmi problémám.
Először is mim van: laptop, Samsung HT-J4550 Blue ray, Technika TV mind egy hálózaton belül.
Tehát telepítettem a Kodit a laptopra, IPTV, mindent szinte. A Tv képernyőjén csak két könyvtár jelenik meg: Music library és a Video Library. Tehát az IPTV nem jelenik meg sehol. A HMS-nél ez Filmek mappában Internet TV alatt volt elérhető.
Sajnos a DVD-re nem tudom hogyan lehet telepíteni, mível is a VEWD van rajta, és nincs lehetőség, vagyis pontosabban én nem tudom, hogy lehet hozzáadni widgetet (DNS csere nem megy, az UPC nem engedi).
Ha valaki tud valamilyen segítséget- előre is köszi és vendégem egy jó cseh sörre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 15 XPS 9510 UHD 4K+ HDR Touch Nano i7-11800H 32GB 1TB SSD Nvidia RTX 3050Ti Win11 Pro Garancia
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 / 64GB / Gyári független / 12 Hó Garanciával / 100% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest