Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi,
elolvastam a másik topic bevezetőjét- jó hosszú..:-))
Már az AC3 is elég lenne, de nekem egyelőre csak stereo jön ki belőle, már mindent végigpróbáltam az android alatt is. (PCM, HDMI RAW)A kodiban az az alapvető gondom, hogy a hang szekciónál inaktív a "hanglejátszás eszköze" menüpont, ez most fixen "android , auiotrack"-on van. Minden más állítható, ez fix.... Lehet, hogy itt kellene valami másra állítani?
Minden kodek funkciót rábíznék az Onkyora, ezért be is állítottam a hangtovábbítás engedélyezését, és azt, hogy a készülék alkalmas AC3-ra. illetve kikapcoltam a a hang DSP feldolgozásának engedélyezését. (gondolom ez a lokális, boxban történő kódolás lenne)A csatornák száma is állítható, most 5.1-en van, de csak 2.0 jön .
Tudnál segítei abban, hogy - ami a másik topic 30-33-as pontja körül van leírva - mi lenne a jó beállítás ahhoz, hogy -ha döcögősen is - de menjen a hang 5.1-ben?
Köszi:
Kovacsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- LG UltraGear Gaming Monitorok : BLACK NOVEMBER -30%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest