Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen TV-t vegyek?
- TPM (trusted platform module) topic
- Bluetooth hangszórók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeller01
tag
Segítsetek légyszíves most már teljesen tanácstalan vagyok.
Hálózati megosztás Win10 és Box/ kodi között.
Csináltam már többször is, megosztom a mappát, mindenki joga olvasás rendben is működött, minden alkalommal. Jelenleg az a helyzet, hogy Boxon Total Commander-be be tudom állítani, Ipad-en egyből látja a megosztott mappát. Kodi- video- fájl- hozzáadás- tallózás- windows hálózat (SMB)- és nincs ott a workgroup. nincs semmilyen hálózati hely! 17es kodi volt visszaraktam a 16os gyárit az sem lát semmit. Még, ha manuálisan beállítom pont úgy, mint az ipad- en vagy TC ben akkor connection timed out! Mi van már ezzel??? negyek 2! már nagyon unom fél 11 óta állítgatok egy egyszerű beállítást és nem megy..... két windows os gép van egyből látják egymást, jelszót levettem, mind a kettő workgroupban van. kérném a segítségeteket, merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Netfone
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest