Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple MacBook
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Házimozi belépő szinten
- A Razer új klaviatúra-zászlóshajóját meglátva biztos félrenyeled a teát
- Micro Four Thirds
- iPad topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Logitech SetPoint drivert én csak azért használom, mert nagyon profi sima görgetést integrál a böngészőkbe (IE, FF, Chrome), vagyis nem ugrál a lap a szemem előtt.
Hosszabb idő után ugyanis fárasztó a szemnek a képernyő állandó rángatózása, ami valójában mindig is zavart engem. Vannak persze más görgetősimító megoldások is, böngészőplugin, de ilyet simát én még nem láttam, ahogy a SetPoint csinálja. Úgy siklik a lap, mintha nem is "racsnis" lenne az egér görgője. Mindamellett én szétszerelve a "kattogóját" is kigyengítettem, hogy ne zakatoljon annyira (de teljesen eltávolítani nem szabad belőle, mert bizonytalanná válik a járása, le-fel ugrálhat a lap).
Plusz van egy gyorsuló-lassuló játéka is, attól fügően, hogy milyen gyorsan tekerem. Nagyon korrekt. A jelenlegi SetPont full telepítő (50 MB) tartalmazza ezt a Flow Scroll simítót is, vagyis nem kell külön letölteni.
Nem tudom, nálad mit csinál az egér 4. és 5. gombja (mert az enyémen nincs), de ha a böngészőben lapozgat, az így szokott történni:
Előre: Alt+jobbnyíl
Vissza: Alt+balnyíl (vagy Backspace)Ha erről van szó, a KMPlayerben nem gond beállítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Videó stream letöltése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 500 SSD + 1TB HDD
- ÚJ akksi! GigaAKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A3000 1 év gar
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest