- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Harmadával megvághatja a Switch 2 gyártását a Nintendo
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Logitech SetPoint drivert én csak azért használom, mert nagyon profi sima görgetést integrál a böngészőkbe (IE, FF, Chrome), vagyis nem ugrál a lap a szemem előtt.
Hosszabb idő után ugyanis fárasztó a szemnek a képernyő állandó rángatózása, ami valójában mindig is zavart engem. Vannak persze más görgetősimító megoldások is, böngészőplugin, de ilyet simát én még nem láttam, ahogy a SetPoint csinálja. Úgy siklik a lap, mintha nem is "racsnis" lenne az egér görgője. Mindamellett én szétszerelve a "kattogóját" is kigyengítettem, hogy ne zakatoljon annyira (de teljesen eltávolítani nem szabad belőle, mert bizonytalanná válik a járása, le-fel ugrálhat a lap).
Plusz van egy gyorsuló-lassuló játéka is, attól fügően, hogy milyen gyorsan tekerem. Nagyon korrekt. A jelenlegi SetPont full telepítő (50 MB) tartalmazza ezt a Flow Scroll simítót is, vagyis nem kell külön letölteni.
Nem tudom, nálad mit csinál az egér 4. és 5. gombja (mert az enyémen nincs), de ha a böngészőben lapozgat, az így szokott történni:
Előre: Alt+jobbnyíl
Vissza: Alt+balnyíl (vagy Backspace)Ha erről van szó, a KMPlayerben nem gond beállítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Milyen egeret válasszak?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest