Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- RAM topik
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Logitech SetPoint drivert én csak azért használom, mert nagyon profi sima görgetést integrál a böngészőkbe (IE, FF, Chrome), vagyis nem ugrál a lap a szemem előtt.
Hosszabb idő után ugyanis fárasztó a szemnek a képernyő állandó rángatózása, ami valójában mindig is zavart engem. Vannak persze más görgetősimító megoldások is, böngészőplugin, de ilyet simát én még nem láttam, ahogy a SetPoint csinálja. Úgy siklik a lap, mintha nem is "racsnis" lenne az egér görgője. Mindamellett én szétszerelve a "kattogóját" is kigyengítettem, hogy ne zakatoljon annyira (de teljesen eltávolítani nem szabad belőle, mert bizonytalanná válik a járása, le-fel ugrálhat a lap).
Plusz van egy gyorsuló-lassuló játéka is, attól fügően, hogy milyen gyorsan tekerem. Nagyon korrekt. A jelenlegi SetPont full telepítő (50 MB) tartalmazza ezt a Flow Scroll simítót is, vagyis nem kell külön letölteni.
Nem tudom, nálad mit csinál az egér 4. és 5. gombja (mert az enyémen nincs), de ha a böngészőben lapozgat, az így szokott történni:
Előre: Alt+jobbnyíl
Vissza: Alt+balnyíl (vagy Backspace)Ha erről van szó, a KMPlayerben nem gond beállítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Lenovo 40B0 ThinkPad Thunderbolt 4 Workstation Dock (300W) (40B00300)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest