Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Logitech SetPoint drivert én csak azért használom, mert nagyon profi sima görgetést integrál a böngészőkbe (IE, FF, Chrome), vagyis nem ugrál a lap a szemem előtt.
Hosszabb idő után ugyanis fárasztó a szemnek a képernyő állandó rángatózása, ami valójában mindig is zavart engem. Vannak persze más görgetősimító megoldások is, böngészőplugin, de ilyet simát én még nem láttam, ahogy a SetPoint csinálja. Úgy siklik a lap, mintha nem is "racsnis" lenne az egér görgője. Mindamellett én szétszerelve a "kattogóját" is kigyengítettem, hogy ne zakatoljon annyira (de teljesen eltávolítani nem szabad belőle, mert bizonytalanná válik a járása, le-fel ugrálhat a lap).
Plusz van egy gyorsuló-lassuló játéka is, attól fügően, hogy milyen gyorsan tekerem. Nagyon korrekt. A jelenlegi SetPont full telepítő (50 MB) tartalmazza ezt a Flow Scroll simítót is, vagyis nem kell külön letölteni.
Nem tudom, nálad mit csinál az egér 4. és 5. gombja (mert az enyémen nincs), de ha a böngészőben lapozgat, az így szokott történni:
Előre: Alt+jobbnyíl
Vissza: Alt+balnyíl (vagy Backspace)Ha erről van szó, a KMPlayerben nem gond beállítani:
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- sh4d0w: Nyitlocker
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Xiaomi 15T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs