- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
patyik75
tag
hi.
hogy tudnám elérni a legjobb képminőséget a kmplayerrel?
plazmát használok hdmi-vel összekötve. -
szimcsi
senior tag
Sziasztok.
Van egy HD.x264-uSk.mkv-s filmem és spdif-re kapcsolva nincs dolby digital hang, mint más ac3 filmnél, analógban működik az 5.1, digitalban nem. Mit kéne feltelepítenem vagy csinálnom? köszi -
la_cc
addikt
Sziasztok,
nincs valami ötletetek, hogy a 1434-es KMPlayer mért ír ki híbát, ha közbe megy a Winamp? Ha kinyomom a Winamp-ot utána egyből semmi baja...
Köszi előre is a segítséget!
-
Krystal_s
addikt
válasz
BigBadPlaYeR #182 üzenetére
szia...nem azoknál a videóknál van ilyen hiba, ami HQ-ban is megnézhető ?
nálam is néha rosszul tölti le ezeket. orbit downloadert használok és amikor hq-ban nézem a videót és úgy akarom letölteni ,akkor néha hibás lesz.KMplayer vagy MPlayer szintén...
próbáltam így is,hogy a hq-t tudjam letölteni : link végéhez hozzáadom ezt: &fmt=18 ez akkor .mov (mp4) lesz vagy az &fmt=6 a HQ .flv , de nem mindig jön össze.
most próbáltam egy klippet. alapon jó lett másodszorra hibás.
tuti hogy az kavar be. egyszerűbb lenne ha hq módban más lenne a link és akkor azt könnyebben lehet letölteni -
szimcsi
senior tag
-
válasz
BigBadPlaYeR #182 üzenetére
A VLC valószínűleg azért tudja lejátszani, mert ő képes a rosszul letöltött állományok kezelésére (tehát ha csak félig töltődik le egy videó, akkor ő azt félig le tudja játszani). The KMPlayer erre nem képes tapasztalataim szerint. MPC is tudja ezt a funkciót (úgy tapasztaltam).
Rosszul töltheti le az a plugin a videókat (lehet nem fejezi be rendesen), ezért nem viszi a lejátszó. -
szimcsi
senior tag
válasz
BigBadPlaYeR #184 üzenetére
Köszi, én is így gondoltam. Kipróbáltam több lemezt is, de nem jelenítette meg a felíratot egyik filmnél sem, pedig kéne, hogy legyen. Ilyen [hun], [eng] jelölés egyiknél se volt, csak az hogy subtitle 1, subtitle 2, subtitle 3 és így tovább, de nem jeleníti meg. Korábban power dvd-t használtam, ott nem volt gond. Mi lehet a gond?
-
szimcsi
senior tag
Helló.
Dvd film lejátszásakor a felíratot, hogy tudom elővarázsolni? kösz -
BigBadPlaYeR
senior tag
Üdv!
Érdekes jelnséget produkál a KMplayer 2.9.3.1428 -asom. Némely flv fájlokat lejátsza, némelyekre pedig csak egy igen tekintélyes méretű hibajelentést ad. Youtube-ról, ill. egyéb oldalakról lehúzott FLV fájlokról van szó. Video DownloadHelper nevű FireFox pluginnal szedtem le őket. A többségét nem játsza le, de pl a VLC simán. Régebben letöltött FLV-ket lejátsza. Arra gyanakszom, hogy valamiért rosszul tölti le a DownloadHelper. Bár akkor a VLC meg miért játsza le? Találkozott már valaki hasonlóval?
-
pete_21
addikt
Nekem az lenne a kérdésem, hogy vannak 5.1-es hanggal rendelkező .mkv videok, és a beszédhangokat nem csak a centeren hallani, hanem a másik két fronton is.
A "Belső audio dekóder"-ben be van állítva az 5.1, és a "Külső audio dekóder"-ben is hiába állítom át az AC3-nál akár a Gabest-re, akár az AC3 Szűrő-re, hiába. Mellette rá is mentem a kis "B" betűre, beállítottam, de nem lett jó mégse. MPC-HC-ben viszont szól rendesen, vagyis csak a centeren hallani a beszédet...
Valakinek valami tipp?
Köszi előre is! -
törölt tag
"Egyébként ha jól tudom MPlayerben még framestep back sincs.">mi nincs még? ne kelljen már egyenként kérdezni, mind sorold fel, ami nincs, légyszi! más kérdés, hogy ha ez olyan nagyon kell, akkor van megoldás: Avidemux. nekem egy szimpla lejátszóban nem nagyon van erre szükségem, egy videóvágóban sokkal életszerűbb a használata.
-
whiskeys
őstag
válasz
#40553216 #164 üzenetére
Mert, tudja-e walamelyik más progi linux-on ezt: lejátszói sebességet növelem, és a hangot hozzá lehet optimizálni. Igy olyan a hang, mintha nem is gyorsabb lenne a lejátszási sebesség, de mégis gyorsabban megy a wideó, igazodik a hang a sebességhez. Nekem ilyen kellene, s ezt a win kmplayer tudja csak.
-
törölt tag
"Ezek meg sem közelítik tudásban a KMPlayert.">ebben egészen biztos vagy?
Ebből mi hiányzik, ami neked vagy másnak kell?
Különben meg:
KMPlayer Wiki
"Controversy
Gabest, original author of Media Player Classic claimed that The KMPlayer was violating the GPL by using GPLed code written by both him and others in a closed-source program. The authors of the KMPlayer have denied this allegation; they maintain that The KMPlayer did not actually include the mentioned GPL code in the executable, and thus was not breaking any GPL rules. Controversially, The KMPlayer was bundled with a GPL component, although when the authors were notified they deleted the GPL breaching part bundled with the program. The KMPlayer is listed on FFmpeg's Hall of Shame indicating that it is violating FFmpeg's license terms by distributing binaries of software under GPL or LGPL without source."Az ffmpeg van itt is a háttérben, csak itt nem mutatják.
-
Penge_4
veterán
Subtitle Processing->
pötty: Draw to VMR/D3D Surface
pipa: Draw to DDSurface
pipa: Draw smoothly
pötty: Rastesizer OutputAlignment->
pipa: Support HTML tags
pipa: Divide a paragraph by a word
pipa: Add <BR> or <P> if doesn't exist at the end of a line
pipa: Align with the size of a paragraph at left/right alignment
pipa: Auto align with a para. when starting with "-" characterVideo Processing->Renderer fül->
VMR9 Renderless (HQ Subtitles)
VMR Renderless Setup: Use System Default (Fast)
VMR9 Video Scaler: Bilinear (Default)
pipa: Use Alternative Texture in VMR9/D3D 8
pipa: Fix the broken VSync (Tearing) in VMR9/D3D 8
(ha nem TN paneles LCD monitorod van, akkor) pipa: Force RGB32 in VMR Renderless Mode (HQ)
pipa: Enable VMR Mixing ModeEzeket állítsd be, ha nem így lenne, bár nálam ezek kb 90%-a alapértelmezésben így volt. Függ az oprendszertől is. XP-n még ha jól emlékszem sima Overlay render volt.
-
Penge_4
veterán
válasz
#40553216 #164 üzenetére
Mutass egy olyan videólejátszót Linuxra, ami annyit tud, mint a KMPlayer. VLC? Kaffeine? SMPlayer? Totem? Xine? Ezek meg sem közelítik tudásban a KMPlayert.
whiskeys: Ezekben a topicokban talán több segítséget tudnak adni: Ubuntu Linux, Linux - abszolút kezdőknek!
-
whiskeys
őstag
Telepitettem wine progiwal linux alá, de nem indul el a kmplayer-el a film. Mi lehet a gond?
-
Penge_4
veterán
Na igen, én a keyframe-es tekerésre tippeltem még ezen kívül, mert a KMPlayer alapértelmezésben keyframe-ekben léptet (tehát a beállított időközhöz mérten), ezzel gyorsabb (főleg gyengébb gépeken) videótekerést lehet elérni, mint a WMP időléptetéses megoldásával. Az időléptetésnek a fix időköz az előnye. Például Media Player Classic-ban oda is van írva a keyframe-es tekerés alá, hogy bizonyos WMV-kkel inkompatibilis lehet.
Nem egyféle WMV asszem 1-től 11-ig lehet bármelyik (ki is írja alul a KMPlayer a Filters résznél, hogy WMV9 vagy WMV8, vagy WMV7...stb.
Ugyanúgy a DivX is már a 6-os verziónál jár. DivX 3 Low Motion-tól DivX 6-ig gyakran fellelhető.
-
nofi
addikt
dvdrip minőségű wmv-kel próbáltam csak. A legfurább az egészben, hogy pl méretre (minőségre) hasonló wmv-k közül sem mindnél csinálja. Én nem tudok róla, hogy több féle képpen lehetne wmv-be tömöríteni...
Közben "megoldottam". Gondoltam átnézem a dekóderbeállításokat és bár telepítésnél mindent a belső kodekekre bíztam, valamiért a WMV 7, 8, 9 -ek nem voltak bepipálva. Most már megy minden jól
-
Penge_4
veterán
F2-Subtitle Processing itt tudsz beállítani dolgokat. Én úgy vettem észre, hogy az itteni alapértelmezett formázást felülírja az srt-ben lévő meghatározás. Például az <i> </i> tagek között lévő felirat dőlt lesz a KMPlayerben is, hiába van beállítva más. Ugyanúgy ha színkód van, akkor a felirat is színes lesz, függetlenül attól, ami a KMPlayerben meg van adva. Vagy pontosan mire gondolsz?
kabalthenbk: Minden WMV-vel, vagy csak bizonyos (jellemzően a kicsi, 3gp minőségű vicces kisvideók) wmv-knél?
-
nofi
addikt
Sziasztok!
A frissen telepített rendszeremnél olyan probléma keletkezett, amit amivel még nem találkoztam eddig a kmplayer használata során. A WMV fileok lejátszásával vannak gondok, mégpedig mikor beletekerek akadozni kezd. Ezzel az egy formátummal műveli ezt. Egyébként semmilyen extra kodek pakk nincs fent, csak a km sajátja. (Egyébként a Windows 7 bétás media playere meg tekeri zokszó nélkül a wmv-ket)
-
_ak_
addikt
Vajon azt meg lehet valahogy csinálni, h a kmplayer is úgy jelenítse meg a feliratot, mint pl az mpc-hc? Tehát úgy szeretném látni, ahogy a subber team formázta meg.
-
nyikszi
őstag
Sziasztok! Már rég használom a KMplayert és meg is vagyok elégedve, de most nem tudom mit kellene állítanom. Ment szépen, míg a Kisfiam hozzá nem nyúlt és egyszerűen a filmeket nem teljes képernyőn játssza le.
Már az alapra visszaállítottam, de így se jó. A pan scannel ki tudom nagyítani, de ugye elég macerás minden egyes filmnél újra és újra használni azt. Valaki tudja a megoldást?
-
Én Media Player Classic-ot használok ffdshow-val. ffdshow videó beállításainál a színeket szépen be lehet állítani és a fekete fekete lesz. KMPlayer-ben még nem találtam ilyen színprofilokat.
Van aki Media Player Classic Home Cinema-t használ, az több magot is támogat meg egyéb finomságok, DXVA és barátai.
-
Penge_4
veterán
Mivel jobb mint a többi renderer? Gyorsabb a lejátszás vagy kisebb az erőforrás igénye?
Az erőforrásigénye valamivel nagyobb, mint a VMR9-é, de nem számottevően. Elvileg szebb képet ad és már jól kezeli a fekete színt, ezért LCD-ken ezt ajánlják inkább, vagy a Haali-t. KMPlayer-ben vannak benne bugok (nem tudom a lejátszó, vagy a renderelőmotor hibája, de szerintem inkább a lejátszóé), például
- Ha le van pause-olva a videó, akkor ha leviszed az egeret és felugranak a vezérlők, akkor ugrik egy frame-et a videó.
- Ha léptetsz előre nyilakkal, akkor időnként pár tizedmásodpercre felgyorsul a videó, majd beáll normálra. Kicsit zavaró, főleg, hogy elharapja a hangokat.
Időnként (ez általában videótól is függ, volt, amelyiken nem tudtam reprodukálni), ha visszafelé léptetsz, akkor a kép megáll a hang meg megy tovább egy 4-5 másodpercig, majd ugrik egyet és minden jó.
- Ha a videó le van pause-olva és normál méretben van a lejátszó, akkor ha fullscreen-re váltasz kb 2-3 másodpercig egy nagy fekete keret és a normál ablak méretében a bal felső sarokban a videó képe, majd a videó képe utána ugrik ki teljes képernyőre.
- Ha használod a time streching funkciót és 220-230% fölé viszed, akkor egy idő után a kép és hang szinkronizáció szétcsúszik.Nagyjából ezeket tapasztaltam az EVR-rel.
-
Penge_4
veterán
A telepítőjére jobb klikk->Run As Administrator
De Vistára az UAC miatt inkább javaslom a portable változatot, vagy ha telepíted, akkor ne a Program Files-ba telepítsd, hanem a userkönyvtárad valamelyik részére, különben egyes funkciók nem fognak rendesen működni és a változások kilépés után nem lesznek elmentve, mert még nem 100%-osan kompatibilis az UAC-lal.
-
Nem vagyok benne biztos hogy az alatt műkdöne-e (akár más programmal). ffdShow is jól kezeli a feliratokat, de hogy az EVR renderert mennyire támogatja...
Őszintén szólva sosem hallottam erről a módról. Mivel jobb mint a többi renderer? Gyorsabb a lejátszás vagy kisebb az erőforrás igénye? -
A videó leképezés nem engedi akkor hogy oda tedd a feliratot. Pl. Haali Renderer vagy VMR9 (ablak mod)-ban nem működik, ott mindig a fekete alá tolja be.
Próbáld meg: Videó haladó - Videó leképezés - Átfedéses mixer (ajánlott)-ra állítani (vagy DirectDraw (átfedéses terület)-re.A Feliratoknál maradjon a fent javasolt két beállítás.
Feliratok - Megjelenítés az átfedéses területen (Alt+R)
Feliratok - Vízszintes/függőleges igazítás - Fent/lent a képernyőn -
copin
őstag
Hogy tudok az új verziónál "szuper gyors" módra váltani (kikapcsolni az összes effektet)?
Thank you!
-
Pá
addikt
Hogy tudom a dual audios filmeknél a hangsávot váltani?
sirdond: nem biztos, hogy ez az, de jobb katt a képre, ott feliratok és azon belül van olyan hogy felirat megjelenítése az átfedéses területen/képen/vmr-en.
-
sirdond
őstag
Hogy lehet beállítani, hogy a felirat a film alatt lévő fekete sávon jelenjen meg, és ne filmen?
-
rulla
tag
Sziasztok!
Vista x64 Ultimate HUN alatt használnám a Kmplayer-t, de a telepítés után nem indul el.
Lefutnak az alapvető beállítások, de amikor a lejátszót indítanám, a duplaklikk után nem csinál semmit.
Mitől lehet ez? Megjegyzem, még csak most kezdtem Vistát használni, és nem nagyon vagyok még otthon benne, pláne a 64 bites oprendszerekben...
A telepített Kmplayerem verziója: 2.9.4.1435, de 1434-gyel is próbáltam, sajnos ugyanaz. -
Möhe
addikt
Hali
Szeretném beállítani alapértelmezett média lejátszónak,de nem tudom. IE7 alatt nem tudom hol kell. Firefoxnál (ezt viszont nem szeretem használni) ki lehet választani amikor megnézném az oldalon lévő kis videdeket,de IE alatt alapból a beépített playert akarja használni.
help -
KO.zmahov
tag
Üdw mindenki!
Nem olvastam végig az egész totyikot, de azért remélem nem írok le haszontalan dolgot!
64bit-es Vista-t használok és rendszertelepítés után, az első dolgom a Total Commander Ultima Prime telepítése, amibe a legzsírosabb KMPlayer van integrálva!Mén nem volt szerencsém olyan média anyaghoz amit ne játszott volna, a netrádió/TV-t is beleértve. A YouTube-ról lekapott videókat is lejátsza! Az 1080p-s HD videóknál előfordult, hogy a kép nem volt szinkronba a hanggal, de ebben az esetben más lejátszók sem remekeltek! Legjobb tudomásom szerint a KMPlayer-ben van lehetőség az ilyen csúszások kiküszöbölésére -legalább is emlékeim szerint- (de ezt most nem keresem meg). Sokáig a Media Player Classic-ot dicsőítettem amíg meg nem ismertem a The KMPlayer-t!
Egyszerűen minden lejátszik még ha azt mondom neki '' gyere ki játszuk le'' azt is! -
Myers
senior tag
Hi!
Az mi a fenétől van a km playerben, hogy egy 1080p-s film teljes képernyős módban a lejátszási idő 50%-ában szaggat, míg ablakos módban ugyanez a fil (de a lehető legnagyobb méretben) szinte soha nem szaggat. Max néha egy pillanatra? -
TakkerX
aktív tag
sziasztok,
én is kipróbáltam ezt a lejátszót és annyi gondom lenne vele, hogy ha ezzel nyitok meg egy filmet fullscreenben pixeles a kép. ha mondjuk akár win media playerrel, akkor meg éles, amilyennek kell lennie. ötlet?
-
h0o2a7j6
tag
Fut a winamp, elindítok egy filmet, a lejátszó automatikusan leveszi a hangerőt, ha bezárom, akkor viszont nem hangosítja fel.
Hol lehet ezt a halkítás funkciót kikapcsolni?
-
_ak_
addikt
Nyugodtan, menni fog rajta rendesen, egyedül annyi bajom volt vele, h néha, ha kis ablakba néztem vmit és közbe böngésztem, akkor beállt a kép, de mivel ezzel találkoztam 32bit alatt is, ezért feltételezem, h ez is független 64bittől, csak épp 64bites rendszer volt fent , amikor először találkoztam vele. Ezt is csak akkor produkálja ha evr renderert használok és ilyenkor is random, szal ezt még nem sikerült beazonosítani, de amúgy más problémám nem akadt vele.
A régi hozzászólások meg nem relevánsak, mert 1-2 évvel azelőtt még vista support sem volt benne.
-
Pá
addikt
64bites oprendszer alatt működik a lejátszó?
-
J.dave
csendes tag
Hali. Nem tudjátok mibaja lehet a kmplayernek? felrakom vistára erre kiirja hogy Osztály nincs regisztrálva- Aztán bejön de csak a keret a közepe meg full üres és az asztalt mutatja :S pedig a legujjabb verzió van fenn
-
zolad
csendes tag
Sziasztok! Telepítés nélküli kmp-t hol találok a neten?
-
-
Balinov
titán
Udv,
Teljesen meg vagyok elegedve a KMPlayerrel, egy dolgot kiveve, ami neha eleg zavaro. Van nekem egy 2.1-es Logitech S220-am, ami 1db 3,5-s jack dugoval van rakotve az ALC889-es hangkeltore. Nem jovok ra az istennek se, hogy tudnam beloni a dvdripek hangjat, hogy mind a hatterhang/zene, mind a beszedhang egyforma hangerovel szoljon, ne hol az egyik, hol a masik legyen erosebb/halkabb..
Tudnatok valamit javasolni?
-
yodgi
csendes tag
Sziasztok ! Laptop SPDIF -kimenetére kötnék erősitőt, csináltam hozzá egy mono jack-RCA 75ohm-os koax kábelt, de nem nagyon boldogulok. XP alatt mikor bedugom a laptopba, felugrik a "Realtek HD manager" ahol kijelölöm hogy SPDIF, de már az ablakban lévő teszt hangszórókra bökve sem szólal meg. Gondolom elösször annak kellene menni és utána a kmplayer-t állitgatni. Akinek már sikerült, please help...
-
Pierre75
senior tag
Van egy srt feliratom, amit nem tud lejátszani a KMP. Ezt vmely beállítás orvosolja?
http://kephost.com/images/114_Sous_titre.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged