Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini PC
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Megreformálja az otthoni AI-t a Framework Desktop
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Synthwave #15 üzenetére
én is agyaltam az építésen de olyan switchet meg nem próbáltam még ami meggyőzött volna. mondjuk az építés mellett szól erősen hogy akkor simán belerakhatok még plusz húsz funkciógombot, nem kell ez az rgb elmebaj, és tudok bele PS/2-képes vezérlőelektronikát építeni. majd ha egyszer lesz egyszerre keretem a dologra meg időm is...
-
fatpingvin
addikt
...és Synthwave:
használtam mechanikust nem is egyszer nem is egyfélét, nem értem a szekszepiljét. nem zárom ki a lehetőségét hogy létezik számomra elfogadható, de eddig érintőlegesen se tapasztaltam ilyet.
viszont ha van tényleg gyakorlatilag hangtalan mechanikus, az érdekel. a legérzékenyebb pont az egészen a klattyogás amit nem viselek el. a másik az hogy ha hozzáérek egy billentyűhöz az ne adjon jelet, akkor küldjön inputot amikor ténylegesen leütöttem, azaz a nyomáspont végén. a travem megint más kérdés, minél kisebb annál szimpatikusabb nekem
van erre valami jól bevált modell ami ténylegesen tudja ezeket, viszonylag lapos, semmiképp nem vezeték nélküli (PS/2 preferált de USB is oké), vagy nem kell konfigurálni vagy megoldható plusz szoftver nélkül, illetve nem bazári karácsonyfa? mert ilyenről én nem tudok.#10 Geller72: igen, ismerem őket de sajnos mindegyik wireless, ami nálam egy kizáró ok, jelszavakat nem fogok légvezetéken keresztül begépelni. néztem már hogy lehetne-e őket modolni hogy USB-n keresztül működjenek de esélyesen nagyobb meló lenne mint amennyit az egész ér.
-
fatpingvin
addikt
komolyan nem értem ezt a piacot. szó szerint mindegyik MK tökugyanolyan, semmi érdemi változatosság.
extended keymaps? extra funkciógombok? már annak is örülnék ha lenne olyan amin az összes modifier key fent van...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ELADVA. Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 G814JIR
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest