Új hozzászólás Aktív témák
-
Ribi
nagyúr
Nekem van a fejemben egy kép kb. 30 évvel ezelőtti "számítógép táborról", ahol valami kapacitív (csak érinteni kellett, ha túl erősen nyomtam, nem reagált) billentyűzettel megáldott cuccon kellett irkálni és nekem valamiért c64 ragadt be. Lehet nem c64 volt. Szóval nem a tradicionális c64 billentyűzetről beszélek.
-
fatpingvin
addikt
...és Synthwave:
használtam mechanikust nem is egyszer nem is egyfélét, nem értem a szekszepiljét. nem zárom ki a lehetőségét hogy létezik számomra elfogadható, de eddig érintőlegesen se tapasztaltam ilyet.
viszont ha van tényleg gyakorlatilag hangtalan mechanikus, az érdekel. a legérzékenyebb pont az egészen a klattyogás amit nem viselek el. a másik az hogy ha hozzáérek egy billentyűhöz az ne adjon jelet, akkor küldjön inputot amikor ténylegesen leütöttem, azaz a nyomáspont végén. a travem megint más kérdés, minél kisebb annál szimpatikusabb nekem
van erre valami jól bevált modell ami ténylegesen tudja ezeket, viszonylag lapos, semmiképp nem vezeték nélküli (PS/2 preferált de USB is oké), vagy nem kell konfigurálni vagy megoldható plusz szoftver nélkül, illetve nem bazári karácsonyfa? mert ilyenről én nem tudok.#10 Geller72: igen, ismerem őket de sajnos mindegyik wireless, ami nálam egy kizáró ok, jelszavakat nem fogok légvezetéken keresztül begépelni. néztem már hogy lehetne-e őket modolni hogy USB-n keresztül működjenek de esélyesen nagyobb meló lenne mint amennyit az egész ér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VoLTE/VoWiFi
- Anime filmek és sorozatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen egeret válasszak?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest