Hirdetés
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Az új hardverapróban beépített értékelési rendszerét használd, de ha szeretnél, itt is adhatsz e szabályok betartásával:
- akkor értékelt, ha már nem fog megváltozni a véleményed!
- rögzített pontokat az értékelésből nem törlünk
- hozzászólásodban szerepeljen a hozzászólásban üzletfeled neve, linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is. például: kukoricajános: piros pont, mert megvettem ezt.
- hozzászólásod NE tedd OFF-ba, ezt a Topikgazdák teszik, ha lepontozták!
Aktív témák
-
Joltee
aktív tag
adi mesternek megy a piros, ezért a Kingston memóriáért. Aki tőle akar vásárolni, nyudodt szívvel megteheti, korrekt és rugalmas tag!
-
drahostamas
újonc
Sziasztok, egy nagy pirospontot szeretnék kérni Redpunkt-nak, egy Nexus 4-et vásároltam tőle, minden rendben zajlott.
Többszörös telefonos egyeztetés, korrekt tájékoztatás, gyors postázás, hibátlan termék, azt kaptam, amiről szó volt.
Előre utaltam, nem volt gond, minden rendben zajlott. -
lavor14
tag
válasz
eszement24 #17994 üzenetére
-
eszement24
aktív tag
Szeretnék kérni egy óriási piros pontot sing1ep1ayer kollégának az ebben a hirdetésben is tanúsított munkájáért. Nagyon tudom ajánlani mindenkinek!
-
djzotya1983
tag
Egy pirospontot kérek bevésni MasterHun üzlettársnak üzletünk tárgya Ez a vizesblokk volt.Korrekt gyors eladó ajánlom!
-
djzotya1983
tag
Pirospont jár hintaloo üzlettársnak,korrekt eladó üzletünk tárgya egy thermaltake vízhűtés volt.
-
yadira
csendes tag
Kérnék egy pirosat Jamy01 felhasználónak a sikeres vga üzletért Ati HD 2400 köszönöm.
-
hhusam17
csendes tag
Pirosat küldenék Techno-tech-nek ,iPhone 3gs-t vettem tőle,ajánlom mindenkinek.
-
david9999999
tag
válasz
bullshit98 #17984 üzenetére
Szintén jár a piros [bullshit98]-nak az Üzletért
-
bullshit98
csendes tag
Egy piros pontot kérnék david9999999részére ezértaz üzletért. köszönöm az üzletet
-
Jamy01
csendes tag
Kérnék egy pirosat egy [VGA-bizniszért] [yadira] fórumtársnak !
-
tsanyi90
csendes tag
Pirosat adnék [misiss0] kollégának a frankó [üzletért]. Egy H61-es Asrock lapot vettem tőle, csak ajánlani tudom a kollégát.
-
vatomi
aktív tag
Egy pirosan kérek R3TR01990 egy Athlon X2 4200+ processzorért!
-
Beni700
újonc
Spectrum-tól vettem ezt a videókártyát kérnék egy pirospontot neki
-
Z4
tag
Piros pontot kérnék CPUIDnek ezért a vásárlásért LG Flatron F 700B CRT 17" Gyönyörű képe van
Korrekt pontos és megbízható,csak ajánlani tudom
Köszönöm a vásárlást -
eladokeztazt
csendes tag
Pirospont jár torgabi -nak egy sikeres üzletért, videokártyáért. Köszönöm a vásárlást!
-
Damage401
senior tag
Sziasztok,
cashback -nek egy hatalmas piros pontot szeretnék kérni. A Half-Life Complete edition gyors megszerzése érdekében.
-
Snypear
csendes tag
Pirospont pedozs -nak mert megvette az Xbox cuccaimat, minden rendben volt az üzlettel...
-
carlson
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot Lasy kollégának,aki megvette Xperia neo v telefonomat.
Rendkívűl ajánlott,korrekt partner! -
torgabi
újonc
Pirospont jár eladokeztazt -nak egy videokártyáért. Köszönöm.
-
testjazz
újonc
Szeretnék lohi nak piros pontot adni!
-
Csapi007
veterán
Hy
ez_meg_emaz kollégának jár a piros ezért az üzletért. -
tomaterror
újonc
Piros pont B-Man072 felhasználónak a korrekt, rugalmas, gyors üzletért.
Mindenkinek csak ajánlani tudom. -
villamdexter
csendes tag
Piros pont: simihun -nak Bontás! Dell Inspiron 1501 üzletért amit sikeresen, gyorsan létrejött. Leírt és telefonon elmondott reális állapotban volt. Ajánlom mindenkinek !
-
LordDarkness
aktív tag
Vunter87 fórumtársnak szeretnék egy piros pontot kérni. Mikrofonos üzletért. Köszönöm.
-
zzola
titán
Üdv!
Piros pontot szeretnék kérni helkis kollégának a Gigabyte HD7970 OC-ért.
Köszi! -
bbaro
csendes tag
Üdv. [ezért a GTX 460] -eladásáért jár a piros [knx88] nak. kifogástalan termék megbízható eladó
-
Nyugis
senior tag
erre szeretnék piros pontot kérni:
kértem küldte korrektül válaszolt minden kérdésre. megérdemli!
-
Boolash
aktív tag
Rawulf -nak hatalmas piros pont a telefonokért és sok segítségért!
A hirdetés -
Zigur
senior tag
Piros pontot kérek luckyboi82 kollegának üzletért
-
Bjørgersson
félisten
tiborandras fórumtársnak szeretnék egy pirosat kérni, mert több mint egy hónapig volt nálam kölcsönben a videokártyája. Hirdetés nincs, csak egy fórumos hsz-t tudok linkelni, ami után pü-ben keresett meg. Rendkívül rendes, közvetlen, rugalmas fiatalember.
-
herbie79
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni ZozzHUN felhasználónak ezért az üzletért: http://hardverapro.hu/apro/elado_notebook_memoriak_2db_512mb_ddr_333_nanya_2d/friss.html
Előreutalással minden rendben lezajlott, a vásárolt termék kitűnően működik. -
Fritotel
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot az üzletért dewil666 kollégának!
[ Módosította: Qru ]
-
adwin
tag
vodar-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért
-
haqim
csendes tag
Piros pontot kérek maddionmax kollégának ezért az üzletért.
-
Gyíkac
aktív tag
válasz
csaba02120 #17456 üzenetére
Egy pirospont jár a korrekt és kitűnő vevőnek csaba02120! Pontosan fizetett, visszajelzett, pirosat is magától adott
ezt a jó kis lapot vette tőlem.
Köszönöm a munkátok!
-
Apika
addikt
Eddig frissítve, a piros pontokat kiosztottam...
___________________________________________ -
wd.taz
aktív tag
Pirospontot kérnék ftpftp01 részére, az ASUS PC vásárlásért.
Korrekt, megbízható partner.
-
Brütyüsz
csendes tag
Üdvözletem!
Kérnék egy nagy pirosat [link] kollégának,2*2GB DDR3 memóriákat vet tőlem,gyors ,meg bízható vevő..
Ajánlani tudom mindenkinek
Köszönöm
-
Doyle
tag
Nagy PIROSPONT lastflight fórumtársnak a Samsung DVD íróért korrekt,megbízható,pontos csak ajánlani tudom!
Köszönöm
-
chhris
csendes tag
Szeretnék kérni egy pirosat [aveos] kollégának, [ezért az üzletért], gyors, korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom mindenkinek!
-
Csontikka
aktív tag
Sziasztok,
egy pirosat szeretnék kérni seveneagle részére ezért az üzletért. (1 proc)
Pontos, rugalmas, korrekt vevő.
Köszönöm!
Csontikka
-
Najz
tag
Szeretnék pirosat kérni béke kollégának ezt a rendszert vette tőlem korrekt gyors vásárló
-
béke
aktív tag
Szeretnék PP-.t kérni najz hirdetőnek Ezért a cumó-ért minden rendben ment és a rendszer is jól mükszik köszi.
-
reni24
újonc
Pirospont : [szobacsiga]
felhasználónak a rendben lezajlott adás-vétel miatt. -
Matej
tag
Piros pontot kérek Subpixels kollégának, ezért PNY GTX 680 az üzletért.
Korrekt eladó.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Újszerű LG OLED 55 CX3LA(4K/120Hz)
- Honor X7 128GB Fekete / Új kijelzővel / 27%-os ÁFÁS Számlával / 12 hónap Jótállással
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest