Aktív témák
-
_bazsi_
csendes tag
Kérnék piros pontot tintin30 kollégának a segítőkészségéért, de legfőképp ezért a cpu-ért. Ajánlom szuper portékáit mindenkinek.
-
_bazsi_
csendes tag
Kérnék piros pontot Jim-Y-nek ezért a szupi AC ventiért. Pontos, gyors, segitőkész. Minden rendben ment!
-
_bazsi_
csendes tag
Piros pontot kérnék ezekért a cuccokért mt_mark kollégának . A találkozási helyszin választásban nagyon rugalmas volt, megbeszélt idő előtt érkezett, igy biztos nem fog senkit sem megváratni, valamint nagyon segitőkész. Ajánlom mindenkinek.
-
_bazsi_
csendes tag
válasz
macko20 #43399 üzenetére
Hatalmas piros pont macko20 fórum társnak, segitségéért, valamint elcseréltük ezt a portékámat és bár ingyen hirdettem mégis kaptam cserébe egy zsir új dvi kábelt. Bátran üzleteljetek vele, nagyon korrekt, segitőkész, pontos... Piros pontos
-
_bazsi_
csendes tag
jorgi22nek kérek egy piros pontot ezért: huawei modem+router. Gyors, pontos, rendes srác!
Aktív témák
Hirdetés
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged