Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Aktív témák
-
pro70
senior tag
De La Vega barátomnak kérnék egy
-ot ezért a bizniszért!!! Végre azt kaptam amit megérdemeltem
Üdv Paja
-
Kalmi_
csendes tag
Rubbi kap tőlem egy NAGY pirosat a Canon fényképezőért!
Kalmi_
-
törölt tag
Pirös pötty a következő kollégáknak, sikeres VGA bizniszért: DBob, efegyke, ahavasi, Dzs3ko, 3RROR, batmab, dacid85,
ruzsabazsa, csiktor, szeidlee. Korrektek - megbízhatóak csak ajánlani tudom mindenkinek!Sipi
-
RaiDani
tag
Piros pontot kérek szab0729 aki új tulajdonosa lett egy Stacker háznak
Korrekt, megbízható! Ajánlom mindenkinek! -
anonim1987
csendes tag
[sindzse74] érdemel egy pirospontot korrekt és gyors vevő az üzlet sikeresen zárult
-
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy piros pontot sony7801 új tagtársunknak ezért a jó kis üzletért,megbízható korrekt újonc
-
ThaBoss
senior tag
kotibor-nak kérek egy pirospontot a Razer nyakbaakasztó-ért. Korrekt, pontos és megbízható üzletember! Ajánlani tudom mindenkinek!!!
-
Degradator
tag
BMW001 kollégának szép nagy keres piros pont
-
-
sindzse74
csendes tag
Szia!
anonim1987-nek adnék egy piros pontot a gyors és korrekt üzletért(Ati Sapphire x1550 PCI-E VGA)
Köszi.
sindzse74 -
szrxx
tag
XoZ kollégának hatalmas piros pontot kérnék! Korrekt eladó!
[link] -
romet0001
csendes tag
morbi kollegának pirospont a galaxy 8800gt ért.
-
szab0729
tag
Piros pont jár RaiDani fórumtársnak a korrekt hozzáállásért és pontos tájékoztatásért. Megbízható üzletfél, ajánlom bárkinek. Az üzlet tárgya: CM Stacker 830
-
ecsz
csendes tag
Piros pontot kérnék kingabonak, a ramért. Korrekt, gyors vevő.
-
bonyboy
csendes tag
[link]Piros pontot kérek PH-User-nek,nagyon hamar küldte az alkatrészeket amit vettünk tőle!Ezer köszönet!
-
PH-User
addikt
Piros pontot kérnék bonyboy-nak a vásárlásért!
Minden rendben zajlott, nem ígérgetett, utalt és már nála is vannak az alkatrészek! -
horiza1
csendes tag
Piros pont hastalvista nak! Gyors pontos megbizható partner!!
-
Robertová
csendes tag
Szeretnék megajánlani egy piros pöttyöt DEPMOD Kollegának, egy a napokban bonyolított korrekt bizniszért.
Üdv: Robertová
-
lotto
csendes tag
Piros pont csuki00-nak ezért alaplapért.
lotto -
white88
csendes tag
nagy Piros pötty Lord Dragon-nak a sikeres üzletért!!!
Üzlet::: itt
-
sm0311
csendes tag
válasz
osztraksajt #46265 üzenetére
Ezért a videókártya eladásért piros pont jár az eladónak, nagyon korrekt, ajánlom mindenkinek.
-
KAMA3
csendes tag
Zazahoho részére piros pont ezért a korrekt üzletért. Pontos volt, és már nem az első sikeres (mindkét fél részéről) vásárlása volt.
-
MPowerPH
félisten
Szeretnék pirosat adni a következő fórumtársaknak:
skippper -nek a faja 4890 -es vga -ért.
Keldor papa -nak ezért a vga cseréért.
Degradator -nak pedig ezért a konfigért.
Mindenkinek köszönöm a gyors és korrekt üzletet.
-
Csaszykj
aktív tag
Pirosat szeretnék kérni FControl kollegának ezért a rambizniszért, amit nagyon gördülékenyen és hihetetlen gyorsan lebonyolítottunk.
20 perccel a hirdetés feladása után már jegelhettem is!
Előreutalt, gyorsan és korrekten intéztük a bizniszt.
Bár mindenkivel ilyen gyorsan menne.
Egy óriási Piros Pöttyöt érdemel!
-
norb55
őstag
szeretnék adni 1 piros pontot Xuchi kollégának !
Nagyon rendes ember ,korrekt és megbízható !
[link] -
sancho74
csendes tag
Szeretnék küldeni egy piros pontot a mai sikeres [adásvétel] lebonyolításáért [brumesznak]
Megbízható eladó, korrekt partner ajánlom másoknak is bizalommal!
[sancho74] -
hastalavista
csendes tag
Nagyon korrekt csere partnernek bizonyúlt Tibor (horiza1), így jár neki a piros pont.
-
donzoli
aktív tag
Tigi kollégának jár a pirospont a CD lejátszóért korrekt üzlet volt, a termék leírása pontosan fedte a valóságot.
-
Mistyc
csendes tag
Szeretnék egy nagy PIROS pontot kérni plmdr-nek az alábbi eladásáért: MSI X-Drive külső fekete ODD! Korrektül minden rendben, gyorsan és zökkenőmentesen ment! Bár minden ilyen simán menne!!! Köszönet!
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! fenergie84 kollégának kérnék egy pirosat, most épp merevlemezt vásároltam tőle, már-már baráti áron. Kitűnő ügyfél, ajánlom bárkinek!
Üdv: RR
-
TSS
csendes tag
dani90190 kollégának adnék egy pöttyöt és köszönöm újra a sikeres üzletet!
-
Sonky
aktív tag
Sziasztok Kérnék egy piros pontot nekizoleek
A biznisz tárgya:Szerver És ez a 2db venti blokkKöszönöm!
-
zoleek
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy piros pontot kérni Sonky kollegának a sikeres biznisz(ek)ért. Melynek tárgyai: Egy szerver és 2 ventilátor blokk.Köszönöm!
-
nagynorbi
aktív tag
A memóriákért, az alaplapért, és a processzorért, kérnék szépen 3 piros pontot tozo63 kollégának.
Gyors, korrekt üzlet volt! -
z0d1AK
nagyúr
Megy a pirospont Lombardo76 számára, egy xbox konzolt vett tőlem
-
doma000
csendes tag
jár a piros "acer"kollégának az üzletért gyors megbízható eladó ajánlom másoknak is bátran.
autóstöltő -
Vasinger!
nagyúr
Szeretnék egy hatalmas piros pontot adni DarthRevan-nek az általa árult AKG K 518 DJ fejhallgatóért. Gyors, megbízható, rugalmas és minőségi árut árul olcsón. Csak ajánlani tudom.
Köszönöm az üzletet még egyszer.
-
1Room
csendes tag
Piros pontot szeretnék kérni az alábbi tagnak:
Gaba
Ennek az üzletnek a lebonyolításáért: 80Gb HDD-kMinden a megbeszéltek szerint zajlott, segítőkész és korrekt eladó. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
-
gerk
újonc
Egy nagy piros pont twine kollégának! Korrekt tájékoztatásért és a korrekt lebonyolításért!
Gerk
-
brez
tag
Piros pontot szavazok Gozzer kollégának egy CRT monitor vásárlásért. Korrekt volt, rugalmas és még a monitor cipelésében is segített.
Köszönöm! -
zsolesz010
senior tag
old_artist Vinyó-üzlet. Lassan két év után újra összefutottunk. Régi szép idők...
A szabályok miatt a hirdetés: 320GB merevlemezgroszjozsef Vinyó-üzlet. Előre utalt, postáztam, visszajelzett. Minden a legnagyobb rendben ment.
A szabályok miatt a hirdetés: 160GB, 120GB IDE/ATA merevlemezek USB2.0 aluházakbanKérnék nekik egy-egy pirospontot
-
laolaj
aktív tag
piros pont Gaaabeeesznak a zsír VGAért..[link]
danke
-
BigG.(nnnnn)
tag
zenész88al senki se üzleteljen megbízhatatlan a szavában nem lehet bízni a véletlennek köszönhető hogy volt 2 jó üzlete!!!
Előre leegyeztetett időpontban nem jelent meg, pedig 66X le lett fixálva, hogy hol és mikor lesz az üzlet helyszíne. Hajnalok hajnalán felkeltem utaztam 70km-t és majd egy órát fagyoskodtam a helyszínen. Ha nem kérdeztem volna meg párszor hogy biztos ott leszel-e akkor még elnézőbb is lennék, de sajnos nem ez az 1. ilyen átverése, ez ez és ez is ezt bizonyítja...
nekem is a mackósajt23 névről írt majd egy kifogással aztmondta hogy a zenész88 az igazi neve...
Talán azért is nemjött mert adásvételit is csináltam és tudta hogy így nehézkes lenne átverni a rossz termékével!
NE vegyetek tőle seit mert megbízhatatlan hazug és alattomos!!!!!
Ezuton is kérem a 2 név kitíltását és az IP ellenőrzését, ez ügyben írok majd másoknak is...Üdv: G.
-
acer_
aktív tag
doma000 fórumtárs apróhirdetésem nyomán szivargyújtós töltőt vásárolt tőlem. Jár neki a piros!
-
geogabcsi
tag
Jár egy piros pont Stork13-nak a korrekt üzletért.
-
narava
újonc
Ybronnak és Petrovszkijnak szeretném megköszönni a vásárláskor tanúsított türelmüket, és hogy gyorsan és gondos csomagolásban postázták a Corsair ramokat, ill. tápot.
-
geogabcsi
tag
Jár egy piros pont a korrekt tájékoztatásért és a kiváló áruárt csara-nak.
-
rento
őstag
Újabb pirospontok:
Grillo - vevő (samsung 1gb 667-es notiram)
thenameless - vevő (samsung 1gb 667-es notiram)
Geryson - vevő (WD 1TB-s vinyó)
zsivagooo - eladó (Seagate 40gb-s vinyó)
skywolf007 - eladó (Gyári 478-as hűtő)
Kreston - eladó (Micro SD 8gb)
hafa00 - eladó (Abit IC7 és egy Asus dvd olvasó)
SSC - vevő (Nvidia 9800GT)
capulet75 - eladó (Geforce 3 Ti200)
M00NOL1TH - vevő (samsung 2x1gb 667-es notiram)
Cramo - eladó (Dual Core E2140)
robert02@12 - vevő (Saagate 320-as vinyó)
Kazu - vevő (Micro SD 2gb)
bulyakiarpad - eladó (2db WD 320-as vinyó)Mindannyiukkal zökkenőmentesen történt az üzletelés, mindegyikük korrekt, megbízható, ajánlom a velük történő üzletelést!
-
mezis
félisten
válasz
The Bachelor #46133 üzenetére
Kérnék egy nagy piros pontot [The Bachelor] kollegának [ezért] az üzletért.
-
laccc85
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pöttyöt animatrix11 kollégának, erre a hirdetésére írván, eladtam neki egy E8400- es processzort.
Megbízható, szuper gyorselőreutaló!! Ajánlom mindenkinek!!
-
-
N-vidi-A
őstag
Ismét egy nagy pirosat kell kiosztanom Leslie1019 kollégának, többek között ezt a kiváló készüléket üzleteltük!
-
]Phobos[
senior tag
Üdv!
Kérnék egy pirosat csyo kollégának 300 W-os Delta tápért, illetve egy pirosat mindenképp kroi kollégának, mivel az én hibámból 1.5 hónapja húzódik a dolog és kroi kollégával tartottam a kapcsolatot és bonyolítottam az átvételt!
Lehet szokatlan egy üzletért két embernek pirosat kérni, de remélem megértőek lesztek!
Köszönöm!
-
louiska
csendes tag
Ezért az üzletért piros pont jár VTaRi kollégának.Az üzletsorán minden rendben zajlott. Ajánlom mindenkinek, megbizható,pontos.
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért piros pontot kérek KAMA3-nak ismét korrekt volt és pontos
-
zazahoho
őstag
ezért az üzletért
piros pontot kérek pegazus-nak korrekt eladó korrekt árút adott nem először -
norbit808
tag
Piros pontot szeretnék kérni BViktr kolégának mert rugalmas és konrekt volt
http://hardverapro.hu/apro/his_hd3870_iceq3_turbo_850_2400/hsz_1-50.html -
Smallger
csendes tag
mr_ricsi fórumtársat illeti egy hatalmas pirospont. Rendkívül korrekt és megbízható ph-s. Köszönöm az üzletet!
-
Tim82
félisten
0502 fórumtársnak kérek egy pirosat a Toshiba Portege M300-ért. Az üzletet privátban bonyolítottuk.
Remek áru, nagyon-nagyon korrekt eladó, kedvező ár - mindenkinek csak ajánlani tudom.
-
Pirosat jozef72 kollégának az üzletért, és a türelméért!
-
Hokika
tag
kérnék egy piros pontot fricz19-nek ezért az adásért és egy vételért is kérnék neki egy másik piros pöttyöt is!
-
jantek
csendes tag
Piros pont kkarika222 részére ezért a nagyon jó állapotú Nokia E51-ért. Korrekt eladó
Aktív témák
Hirdetés
- DJI RSC2 Pro Combo kit - újszerű
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 i7 6700K 32GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- Nvidia GeForce GTX 1080Ti Founders Edition 11 Gb DDR5 videókártya csere kisebbre!
- Xiaomi Poco X3 NFC kártyafüggetlen mobiltelefon
- SAS HDD-k 2,5" , 3,5" tesztelve 7,2k ,10k, 15k RPM Seagate, 600GB, 900GB, 2TB
- Canon Pixma TS705A (3109C026) WIFI, tintasugaras egyfunkciós használt nyomtató
- CRUCIAL DDR3 1333MHZ 8GB (2x4GB) C9
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Csere-Beszámítás! MSI Thin Laptop játékra! I7 11800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest