Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Thomas1 #7968 üzenetére
Nekem egy Xiaomi Pro 2 van, asszonynak most vettünk egy 1S-t. Ezek jók, az 1S kisebb távot bír (és méretben is kisebb) de kb. ennyi ami feltűnt. Én itt húztam meg a belépő szintet.
Az Essential szerintem már túlzottan le van fojtva azért nem venném, ez a Sencor meg ránézésre tök Xiaomi copy - csak tömör gumikkal csillapítás nélkül, szóval szerintem ráz mint egy Lime... Inkább kicsit tennék hozzá és Xiaomi 1S. -
mrrr74
aktív tag
válasz
Thomas1 #7928 üzenetére
Szia,
A kislányodnak valószínű a nyakáig fog érni a kormány (amit írtál arra tippelek, hogy nem nagy növésű), ami szerintem elég balesetveszélyes, plusz nem vagyok biztos abban sem, hogy a fékkart eléri és biztonsággal be tudja húzni.
Ha többen használnátok, akkor érdemes olyat nézni, ahol állítható a kormányoszlop magassága és a vásárlás előtt a kislányoddal is kipróbálni. A fiam hasonló korú, 143 cm magas, Neki is elég határon van a teljesen felhúzott Kugoo S1 Pro kormánya, de biztonsággal tudja használni. Ahol esetleg messzebb van a fékkar, az kihívás Neki is, legutóbb egy Umax volt itthon amit kipróbált, ott panaszkodott, hogy alig éri el és nehéz behúzni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest