Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Projektor topic
- A Transcend lehet a RAM-para következő áldozata?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PociAti
őstag
válasz
pescara
üzenetére
Megyeszékhelyen lakom és dolgozom, itt minden sokkal emberléptékűbb, mint Budapesten.
Otthonom és az eddigi munkahelyek között simán tudtam használni, napi bevásárlásokra is jól bevethető. Nincs szükség köztes közlekedési eszközre (autóra, vonatra).De ha nem az én példám nézem, hanem, előző munkahelyeimét, akkor van ahol 10-ből 8-an elég közel laktunk, átlagos távolság legfeljebb 2 km lehetett.
A többi munkahelyen messze nem volt ennyire kedvező az arány, de a harmada simán választhatta volna az elektromos rollert. (Értem ezalatt 1 töltéssel oda-vissza.)Szerintem az összecsukhatóság a jellegéből adódóan könnyen megvalósítható funkció, nem feltétlenül arra találták ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo IV
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Battlefield 6
- Renault, Dacia topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 GIGABYTE 750W
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest